Betöltés...

Xenonauts 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.762 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Xenonauts 2 egy stratégiai játék, amelyben egy multinacionális katonai szervezett fölött veszed át az irányítást, melynek feladata egy földönkívüli fenyegetés felszámolása. Az árnyak közül dolgozva fel kell kutatnod és fel kell számolnod az egyre növekvő földönkívüli fenyegetést, akárhol is jelenjen az meg. Bővítsd és irányítsd bázisok titkos hálózatát szerte a világon. Folytass kutatást Folytass kutatásokat és végezz fejlesztéseket, hogy áthidald az idegen megszállók és a közted lévő technológiai szakadékot. Képezd ki, fegyverezd fel és irányítsd a szárazföldi csapataidat az idegenek ellen, bárhol is jelenjenek azok meg.



Az ellenség mindenhol ott van

2009-et írunk – a Hidegháború még mindig tart, a Berlini Fal pedig még mindig áll. Az árnyak között egy titkos szervezet az önkényes politikai határokat átlépve dolgozik, hogy információkat gyűjtsön az emberiséget fenyegető egyre nagyobb veszélyről. Egyre gyakoribbak az azonosítatlan repülő tárgyak és ismeretlen lények rejtélyes észlelései, ami egybeesik a nemzetközi feszültségek és a pánik fokozódásával. Az ilyen észleléseket bejelentők gyakran nyomtalanul eltűnnek, és egyértelmű, hogy az idegenek napról napra bátrabbak. Az idő most létfontosságú.



Egy titokzatos fenyegetés

A tudás hatalom – viszont sajnálatos módon keveset tudsz az idegen fenyegetésről, amikor átveszed a csapat fölött az irányítást. Harci műveletekben kell részt venned szerte a világon, hogy megtudd, mivel állsz szemben. Likvidálj földönkívüli erőket halálos taktikai csatákban, hogy kutatási mintákat szerezz, amelyek lehetővé teszik tudósaid számára, hogy fejlesszék felszerelésedet, és lassan feltárják az igazságot az idegen invázióról.



Mélyreható stratégiai réteg

Az idegenek elleni háború globális méretűvé vált. Mivel ezek válogatás nélkül támadnak, csapataidnak fel kell készülniük arra, hogy több bázist használva az egész világon tevékenykedjenek, de a műveletek között időt kell szakítaniuk a pihenésre, regenerálódásra, újrafegyverkezésre, kutatásra, és végül az ellenséggel való újbóli szembeszállásra. Nincs két egyforma kampány, mivel a komplex szimulációk biztosítják, hogy a döntések legkisebb eltérései is messzemenő hatással legyenek az egész játékra.



Pusztító taktikai összecsapások

Akár a levegőben, akár a földön harcolsz, taktikai képességeid próbára lesznek téve, amikor az idegen támadókkal szállsz szembe. A harcok rendkívül veszélyesek, ezért megfelelően kell felmérned és hasznosítanod a helymeghatározást, a lőszert, a terepet, a fedezékeket és még sok minden mást az összecsapások során. Sok ügynököd meg fog sebesülni, amelyek közül sok meg is fog halni. Viszont akik túlélik, egyre tapasztaltabbá válnak, és ezáltal jobban képesek lesznek megbirkózni a jövőbeli veszélyekkel.



Új játékosoknak és rajongóknak egyaránt

A Xenonauts 2 egy teljesen önálló cím, amelybe teljesen nyugodtan belekezdhet az ember, az eredeti Xenonauts játékkal való játszás nélkül is teljesen követhető a történet és élvezhető a játékmenet. Egy sötét és halálos, a Föld és az egész emberiség megvédéséről szóló történetnek lehetnek tanúi a sorozat rajongói és az újonnan érkezők egyaránt, kíméletlen csaták, mélyreható stratégiai réteg és komplex szimulációk keretein belül.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Xenonauts 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: