Betöltés...

The Game Creators Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.705 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL:

7 elemet tartalmaz: App Game Kit: Easy + azonnali játékfejlesztés, AppGameKit - Giant Asset Pack 1, AppGameKit - Giant Asset Pack 2, GameGuru, GameGuru Mega Pack 1, GameGuru Mega Pack 2, A hivatalos App Game Kit oktatóanyag

App Game Kit: Egyszerű + azonnali játékfejlesztés

Az App Game Kit 2 egy egyszerű, azonnali játékfejlesztő motor, amely ideális kezdőknek, amatőröknek és független fejlesztőknek. Mostantól bárki egyszerűen és gyorsan kódolhat és készíthet alkalmazásokat több platformra az AGKs BASIC szkriptrendszer segítségével. Csupán néhány paranccsal elindíthatja a demókat/játékokat, és futhat mobileszközökön.

AppGameKit – Giant Asset Pack 1

Ez a Giant Asset csomag az App Game Kithez több mint 500 sprite-ot, sprite-lapot és sprite-építőkészletet tartalmaz, amelyek több mint 2000 egyedi akcióorientált sprite-ot tartalmaznak. Bővítsd 2D-s gyűjteményedet, és add hozzá játékaidhoz ezt az extra szikrát ezzel a nagyszerű eszközcsomaggal. Ez a DLC számos kódbemutatóval van kiegészítve, amelyek bemutatják a sprite-okat, így ez a csomag minden kezdő fejlesztő számára kötelező.

AppGameKit – Giant Asset Pack 2

Ez az App Game Kit sprite-csomag több mint 1500 sprite-ot és sprite-lapot tartalmaz, amelyek több mint 3000 egyedi rejtvény- és kalandorientált sprite-ot tartalmaznak.

Ezzel a csomaggal javíthatja 2D eszközgyűjteményét, fejlesztési időt takaríthat meg, és fényesebbé teheti játékprojektjeit.

GameGuru

Üdvözöljük a GameGuru-ban, az egyszerű játékkészítőben. Küldetésünk a legegyszerűbb és legélvezetesebb játékkészítő létrehozása. Csatlakozz hozzánk és nagyszerű és lelkes közösségünkhöz ezen az úton.



Képzeld el, hogy egy olyan világot hozol létre, amelyben te és a barátaid együtt játszanak... és a létrehozása akár percek kérdése is lehet anélkül, hogy technikai pókerjátékra lenne szükség! Természetesen órákat, napokat...akár heteket is eltölthetsz boldogan a remekmű létrehozásával, a GameGuruban az a nagyszerű, hogy nem tartasz vissza attól, hogy idegen nyelveket tanulj vagy bonyolult modellező eszközöket használj. A GameGuruval töltött idő az alkotásról és a szórakozásról szól.



A GameGuru segítségével néhány perc alatt többszereplős játékot készíthetsz, beleértve a tárolást és a játék online megosztását más GameGuru felhasználókkal.



A GameGuru több mint 10 kész játékdemóval érkezik, amelyeket játszhatsz és élvezhetsz. Megmutatják, milyen játékokat lehet létrehozni, és hogyan készültek, valamint adaptálhatja ezeket az előre elkészített játékokat, és saját játékverzióvá alakíthatja őket. Ezután készen áll, hogy megtervezze saját egyedi játékát!

GameGuru Mega Pack 1

Ez a GameGuru Mega csomag több mint 530 játékra kész entitást tartalmaz. Bővítse eszközgyűjteményét ezzel a csomaggal, és új 3D-s objektumok hatalmas választékával töltheti fel játékait. A csomagban található eszközök egy arab városi stílust, egy ázsiai cyberpunk stílust és egy misztikus könyvtárat takarnak. Tele van animáló matricákkal is, amelyek további speciális effektusokat adnak GameGuru-alkotásaidhoz.

GameGuru Mega Pack 2

Ez a lökhárító csomag több mint 600 játékra kész entitást tartalmaz! A csomag olyan eszközöket tartalmaz, amelyekkel játékjeleneteket lehet készíteni kastélyokban, kazamatákban, barlangokban, templomok belsejében és templomokban. Két szárnyas démonellenség van, amelyek nagyszerű harcot adnak a játékaidhoz. A csomag számos hasznos matrica-animációt is tartalmaz, amelyek kiválóan alkalmasak különleges effektusok hozzáadására a játékokhoz.

A hivatalos App Game Kit oktatói útmutató

Engedd szabadjára az App Game Kit teljes erejét – egy programozási nyelv, amelyet arra terveztek, hogy segítsen olyan videojátékok létrehozásában, amelyek szinte minden eszközön futnak.

Utazz a kezdőtől a mesterig a hivatalos AppGameKit oktatói útmutató segítségével!



Bár az App Game Kit kiterjedt súgófájlokkal rendelkezik, amelyek meghatározzák a nyelv minden állítását, csak azáltal, hogy tudja, mikor és hogyan kell használni ezeket az utasításokat, akkor tudja kihasználni ebben a hatékony programozási nyelvben rejlő valódi lehetőségeket.



Ez a könyv közel 1000 oldalas, és megadja azt a szakértelmet, amelyre szüksége van ahhoz, hogy teljes mértékben kifejezze fantáziáját, és létrehozza saját professzionális szintű játékait.

A könyvben minden kijelentéshez részletes magyarázatot talál, gyakran mintaprogramokkal, amelyek pontosan megmutatják, hogyan működik az állítás és hogyan használható. Ez azonban több, mint egy referenciakönyv – célja, hogy megtanítsa Önt a számítógépes programozás művészetére.



A könyv olvasása közben könnyen követhető lépések során kezdőből szakértővé válik. Sok rövid és hosszabb programot, valamint komplett játékok növekményes összeállítását találja. Mindezt több száz tevékenység kíséri, amelyeket a szöveg olvasása közben végezhet el (teljes megoldásokkal, arra az esetre, ha egy kis segítségre lenne szüksége).

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Game Creators Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: