Betöltés...

Europa Universalis IV - Empire Founder Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 30.874 Ft



A JÁTÉKRÓLMielőtt új világokra vitorláznék, győződjön meg arról, hogy hajója fel van szerelve minden szükséges felszereléssel. Az Europa Universalis IV: Birodalom alapítói csomag jön a bővítésekkel és a DLC-vel, amelyek a Paradox szerint legjobban képviselik az Europa Universalis IV lényegét. Ez a csomag a játék újonnan belépőinek készült, és magában foglalja az alapjátékot és a bővítményeket, amelyek a legjobban eladott nagy stratégiai történelem játékban elérhető játékopciók kiemelésére szolgálnak.



Ez a kezdő csomag tartalmazza:



Europa Univeralis IV:

Uralkodjon a világ bármely nemzetében a reneszánsz és a napóleoni kor között. Kolonizálja az új világot, uralja a tengerentúli kereskedelmet és épít egy birodalmat.

Az ember jogai:

Dobd el súlyodat nagyhatalomként, és használd ki azokat a személyiségi vonásokat, amelyeket uralkodó uralkodásuk során szerez.

A háború művészete:

Harcolj a Szent Római Birodalom lelkéért, amikor a reformáció porcsoda felrobban, vagy bonyolult békemegállapodásokat kössön.

Józan ész:

Mélyebb vallási tapasztalatok a protestáns és buddhista vallásokkal, valamint a fejlettebb királyságok parlamentjeivel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Europa Universalis IV - Empire Founder Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: