Betöltés...

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.076 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Grand Theft Auto: Episodes megvásárlása a Liberty Cityből hozzáférést biztosít mind a Meleg Tony balladájához, mind az Elveszettek és elátkozottakhoz. A Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City játékához nem kell az eredeti Grand Theft Auto IV másolata.



Az Elveszett és elátkozottak lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalja a Liberty City-t, amikor felveszi Johnny szerepét, a The Lost nevű hírhedt motoros banda veterán tagját. Johhny meglehetősen elfoglalt volt mindenféle üzleti lehetőség megteremtésével a The Lost számára a Liberty City-ben, de először hű Billy Gray-hez, a klub elnökéhez. A dolgok akkor kezdenek kiszabadulni, amikor Billy visszatér a rehabilitációról, és készen áll a háború megkezdésére. A város véres gyepes háború közepette van, rivális bandákkal, akik minden nap kiviszik egymást, hogy megszerezzék az irányítást egy már megtört város felett.



Gay Tony balladája a Liberty City másik oldalát mutatja be, és láthatjuk Luis Lopez kalandjait, aki bandita és egyben főállású asszisztense Tony Prince-nek, más néven Gay Tony-nak. Olyan világban küzdesz, ahol mindenkit meg lehet vásárolni, miközben megpróbálod fenntartani a család és a barátok iránti hűséget.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 50 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: