Betöltés...

Fifa 23 (Origin) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.463 Ft



A JÁTÉKRÓL

Tapasztald meg a női nemzetközi labdarúgás csúcsát a Fifa 23-ban a június 27-én ingyenesen elérhető 2023-as ausztrál és új-zélandi női világbajnoksággal.



Női labdarúgás

Képviseld országod színeit, és éld át a tornát az eddigi legmeghittebb Fifa Női Világbajnokság-élményben, a 32 kvalifikált nemzet mindegyikével, egyéni stadionöltözetekkel, filmszerű átvezetőkkel jelenetekkel, meccsbemutatókkal, külön kommentátorral, és természetesen a hiteles trófeával, amit a végén a magasba emelhetsz.



Játékmenet

A Fifa 23 a világ legjobb focis játékát hozza el a pályára, a HyperMotion2 technológiával, amely még realisztikusabb játékmenetet biztosít, a férfi és női Fifa Világbajnokság is megjelenik a játékban a megjelenés utáni frissítésekkel, a női klubcsapatokkal, a cross-play funkciókkal és még sok mással. A Fifa 23-ban több mint 19 000 játékos, több mint 700 csapat, 100 stadion és több mint 30 bajnokság páratlanul hiteles játékát élheted át.



Karrier mód

Határozd meg játékosként a személyiségedet, menedzseld a futball leghíresebb nevei közül néhányat, és élvezd a szezonod új módját a játszható csúcspontokkal az eddigi legautentikusabb Fifa karrier módban.



Profi klubok

Hozz minden eddiginél több személyiséget a pályára az új testreszabással, a Drop Ins javításával, az új perk-ekkel és még sok mással.



A Fifa Világbajnokság

Válassz egy nemzetet, válassz egy élő kezdőpontot a múltbeli vagy az aktuális játéknapok közül, és játssz egy autentikus egyjátékos tornán, melyen az összes eddigi valós fejlődést megörökölheted.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fifa 23 (Origin) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: