Betöltés...

Yakuza: Like a Dragon (Legendary Hero Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.370 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



alapjáték

A játék összes DLC -je, beleértve a Day Ichi Edition Legends jelmezkészletét. Ez a DLC sokféle játékon belüli bónusz tartalmat ad hozzá, beleértve a „Job Set” -t, amely feloldja a „Devil Rocker” és a „Matriarch” feladatokat, valamint a Management Mode Set, Crafting Set, Karaoke Set, Ultimate Costume Set és Stat Boost Set.



FELKEL, MINT SÁRKÁNY

Ichiban Kasuga, a tokiói alacsony rangú yakuza család alacsony rangú morgása 18 év börtönbüntetésre számíthat, miután leesett egy bűncselekmény miatt, amelyet nem követett el. Soha nem veszíti el a hitét, hűségesen szolgálja az idejét, és visszatér a társadalomba, hogy felfedezze, hogy kívülről senki sem várja őt, és klánját elpusztította az a férfi, akit a legjobban tisztelt.

Ichiban arra készül, hogy felfedezze az igazságot családja árulása mögött, és visszavesse az életét, és a társadalom kirekesztetteinek egy rongyos csoportját vonzza maga mellé: Adachi, egy gazember zsaru, Nanba, egy hajléktalan volt ápolónő és Saeko, egy hostess . Együtt konfliktusba keverednek Yokohama felszíne alatt, és fel kell emelkedniük, hogy olyan hősökké váljanak, akikre soha nem számítottak.

SZINT FEL AZ UNDERDOGtól a SÁRKÁNYBA A DINAMIKUS RPG KOMBATBAN

Tapasztalja meg a dinamikus RPG harcot, mint senki más. Váltson 19 egyedi feladat között, testőrtől zenészig, a csatateret használva fegyverként. Vedd fel a denevéreket, esernyőket, kerékpárokat, táblákat és minden mást, ami rendelkezésedre áll az utcák tisztításához!

LÉPJEN A VILÁG JÁTÉKBA

Ha nem vagy elfoglalt a fecsegéssel, lazíts a klasszikus SEGA játékok árkádjának felkeresésével, versenyezz a helyiekkel egy tiltott gokart versenyen Yokohama környékén, teljesíts 50 egyedi kiegészítővel, vagy csak nézd meg a látványt. modern japán város. Mindig van valami új a sarkon.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Yakuza: Like a Dragon (Legendary Hero Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: