Betöltés...

HDS ASUS ROG Cetra True Wireless vezeték nélküli fülhallgató - Fehér

Ár: 39.662 Ft

Maradjon szinkronban, maradjon elmerülveA ROG Cetra True Wireless gaming headset hibrid ANC technológiával és alacsony késleltetésű vezeték nélküli technológiával van felszerelve, hogy a zónában maradj és szinkronban maradj a magával ragadó hangélményekkel. Az EQ-k és a speciálisan hangolt 10 mm-es ASUS Essence hangszórók még egy újabb minőségi réteget adnak a játékhangzáshoz, az akár 27 órás akkumulátor-üzemidő, a vezeték nélküli töltés és az IPX4 vízállóság pedig lehetővé teszi, hogy bárhová is mész, továbbra is játszhass.

Alacsony késleltetésűA játékmód egy egyszerű érintéssel vagy az Armoury Crate-en keresztül aktiválható, lehetővé téve az alacsony késleltetésű kapcsolatot és a hang- és videolejátszás nagyobb szinkronizálását a versenyképes játékhoz.

Aktív zajszűrés a teljes elmélyülésértA hibrid aktív zajszűrés (ANC) érzékeli és kiszűri a gaming headset belsejéből és külsejéből érkező zajokat, így olyan magával ragadó hangélményt biztosít, amely zavartalanul hagyja, amikor a kedvenc zenéidet hallgatod, vagy küldetéseket teljesítesz a kedvenc játékodban.

Kivételes hangzásA speciálisan hangolt 10 mm-es ASUS Essence hangszórók és a légmentes kamrák gazdag, tiszta hangzást biztosítanak, különösen a közép- és magas frekvenciatartományban, míg az erőteljes basszusok lehetővé teszik az élethű hangzás élvezetét.

Kiterjedt akkumulátor-üzemidő gyors töltésselKikapcsolt ANC-vel akár 5,5 órányi használatot is élvezhetsz egyetlen töltéssel, és ezt a töltőtáskával akár 21,5 órával is meghosszabbíthatod. Ha épp szorult helyzetben vagy, a gyorstöltési technológiának köszönhetően mindössze 10 perc töltéssel akár 1,5 órányi használatot is biztosíthatsz.

VízállóságAz IPX4 fröccsenésálló vízállóság védelmet és extra tartósságot biztosít.

Azonnali vezérlés az Ön keze ügyébenAz egyszerű, ujjhegynyi távolságra lévő gyorsvezérlők gyors játék közbeni beállításokat tesznek lehetővé.

Armoury CrateAz Armoury Crate letöltésével mobileszközeidre és a ROG Cetra True Wireless használatával maximalizálhatod a hangteljesítményt, és élvezheted a játékmód, az EQ-k és a virtuális térhangzás intuitív vezérlését.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "HDS ASUS ROG Cetra True Wireless vezeték nélküli fülhallgató - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: