Betöltés...

6 db toll visszahúzható papírral

Ár: 2.190 Ft


SZILÁRD KIALAKÍTÁS  - a felső része egy klipszel van felszerelve , amely lehetővé teszi, hogy a tollat ​​notebookra, zsebre vagy dokumentumokra rögzítse, így elkerülhető az elvesztés . Van egy „kattintó” gomb is, amely kiadja és elrejti a patront . Az alsó rész egy visszahúzható betéttel ellátott golyóval végződik. TPR anyagból készült, amely rugalmas tulajdonságainak köszönhetően nem karcolja meg a felületet, így a toll hegye használható tollként telefonhoz vagy táblagéphez és egyéb érintőeszközökhöz . Ezenkívül az alsó részt kiváló minőségű ABS borítja , amely garantálja a toll kényelmes elhelyezését a kezében írás közben .    



PAPÍRRAL - mától saját jegyzeteket, indexkártyákat, bevásárlólistákat készíthet . A jegyzet diszkrét és csak kihúzva látható. Amikor elengeded, magától visszahúzódik. Használhatja a tollat ​​tanulás közben, bevsárlás v
6 db TOLL  - 6 db elegáns toll készlet visszahúzható papírral, melyből három kék és három fekete toll található . Ezek a tollak nem csak praktikus íróeszközök, hanem stílusos kiegészítők is, amelyek minden helyzetben segítségére lehetnek. A toll lecsavarható, ami lehetővé teszi az utántöltő egyszerű és gyors cseréjét egy újra , ami tovább növeli annak funkcionalitását és tartósságát.  
ELEGÁNS  - a fekete tollak ezüst kiegészítőkkel elegánsak. A tetején egy "kattintó" gombbal van ellátva, amely lehetővé teszi a betét kitolását és visszahúzását, védve a szennyeződéstől. Kihúzva az ezüst fogantyú egy nagy, fehér papírlapot tart a jegyzetíráshoz, amely sokszor használható . Az automatikus hajtogatási rendszernek köszönhetően gyorsan elrejtheti a papírlapot, az ezüst nyél pedig tökéletesen illeszkedik a tollhoz. 
TULAJDONSÁGOK:



tinta színe: 3 x fekete + 3 x kék
ház színe: fekete + ezüst
Anyaga: ABS, TPR, vas, alumínium, papír, szilikon
képernyő tipp: igen
mag: 1mm
kihúzható megjegyzés: igen
újrafelhasználható megjegyzés: igen
méretei: 14,5 x 1,5 cm
súlya: 0,081 kg
súlya csomagban: 0,091 kg
TARTALOM:



3 db kék tollbetéttel
3 db fekete tollbetéttel




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Papír írószer irodaszer rovaton belül a(z) "6 db toll visszahúzható papírral" című hirdetést látja. (fent)