Betöltés...

Iskolatáska szett Ars Una 24 My Sweet Horse táska, tolltartó, tornazs

Ár: 44.580 Ft

Előrendelhető! Az Ars Una Prémium Iskolatáska Szettben a következő elemek találhatók meg: Iskolatáska (My Sweet Horse design): A csodálatos lovas design táska vonzó és vidám megjelenést kölcsönöz a gyermeknek. Ideális választás 1-3. osztályos gyermekek számára. A vízlepergető anyag és a kemény műanyag alj biztosítja a tartósságot és a védelmet. Tolltartó: A praktikus tolltartóban a hagyományos írószertartók mellett plusz zsebek is találhatók, amelyekben a legfontosabb írószerek és kincsek is elférnek. Vidám, kockás mintával díszített, ami tovább fokozza az esztétikai élményt. Tornazsák: Rendkívül könnyű és strapabíró tornazsák, amelyben minden tanszer megtalálja a helyét. A három cipzáras rekesz és a praktikus zsebek lehetővé teszik a rendszerezett tárolást. A szett további jellemzői:Gerincbarát hátkiképzés és párnázott csípőrész: A gyermek kényelmének és egészségének érdekében. Állítható vállpántok: A könnyű hordozhatóság és a testre állíthatóság érdekében. Órarendtartó és tépőzáras zsebek a kulacsnak: A könnyű szervezés és a gyors hozzáférés lehetőségét biztosítják.Mágneses Fidlock csat: Gyors és könnyű záródást tesz lehetővé.Nagy felületű fényvisszaverő elemek: Növelik a gyermek biztonságát a közlekedés során, javítva a láthatóságot.Ezzel a szettel gyermeke minden szükséges felszereléssel rendelkezni fog az iskolában, miközben stílusos és biztonságos kiegészítőkkel lesz ellátva.
Márka:Ars Una
Design:My Sweet Horse - ló
Lány:igen
, ISITKES0000451, Táskák - hátizsákok > Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite, 32096.71

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm méter, yard/ tájékoztató jellegűek! 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Papír írószer irodaszer rovaton belül a(z) "Iskolatáska szett Ars Una 24 My Sweet Horse táska, tolltartó, tornazs" című hirdetést látja. (fent)