Betöltés...

Ergonomikus iskolatáska, BackUP, 4 rekesz, modell Dinosaurs PLB4R114

Ár: 27.137 Ft

Az ergonomikus iskolatáska, a BackUP PLB4R114 Dinosaurs modell, egy innovatív és modern termék, amelyet kifejezetten a gyermekek iskolai igényeinek kielégítésére hoztak létre. A fekete, szürke és fehér különböző árnyalatainak dinoszauruszokkal való kombinációjával ez a hátizsák sugárzik ? Friss és innovatív hatás, amely lányok és fiúk számára egyaránt alkalmas.
4 tágas rekeszével ezt a hátizsákot kínálom? Hatékony szervezet? iskolai dolgok. Az első rekeszben speciális zsebeket talál a laptop és a táblagép tárolására, biztosítva azok biztonságát és hozzáférhetőség.
A második rekeszben felfedez egy kis cipzáras zsebet, amely tökéletes kisebb tárgyak, például c?? csempék vagy kulcsok.
A harmadik rekesz hálózsebbel van felszerelve? cipzárral, ideális kisebb és kevésbé terjedelmes tárgyak tárolására. Itt talál egy kulcstartót, tollak rekeszeit, névjegykártyát és egy nagyobb zsebet szalvétáknak, antibakteriális folyadéknak, rágóguminak vagy egyéb tárgyaknak.
A hátizsák hátulja ergonomikus, merev és habprofilú? légáteresztő, maximális kényelmet biztosítva viselés közben. A puha pántok állíthatók, lehetővé téve ezt? s? Állítsa be a hátizsákot a gyermek magasságának és preferenciáinak megfelelően. Ezenkívül a hátizsák állítható szegycsont hevederrel rendelkezik?, amely biztosítja? Egységes eloszlás? súly?? II és egy további rögzítés? hogy megakadályozza a hátizsák lecsúszását a válláról.
Elkészült a hátizsák alja? tartós fekete anyagból készült, ellenállást biztosít?? valamint kopás és sérülés elleni védelem.
A könnyű és kényelmes szállítás érdekében a hátizsák megerősített hordozófogantyúval és egy kiegészítő fogantyúval rendelkezik, így felakaszthatja egy. Ezenkívül a hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik mind az ??,arcon, mind a hevedereken, növelve a láthatóságot és a biztonságot fényviszonyok között. alacsony? vagy sötét, séta vagy kerékpározás közben.
A hátizsák méretei 39 x 27 x 20 cm, elegendő helyet biztosítva az iskola számára szükséges összes tárgy számára. A hátizsák súlya körülbelül 855 gramm, kapacitása pedig 24 liter, elegendő helyet biztosítva könyvek, notebookok és egyéb alapvető cikkek számára. Ezenkívül a hátizsák 2 oldalsó zsebbel rendelkezik, amelyek rugalmasak, kifejezetten vizes palackok tárolására szolgálnak. vagy más biztonságos folyadékok ?? És praktikus.
Összefoglalva, az ergonomikus iskolatáska, a BackUP PLB4R114 modell, tökéletes választás? a kényelemre és funkcióra vágyó gyermekek számára. Modern és vonzó kialakításával, több rekesszel és ergonomikus funkcióival ez a hátizsák célja, hogy javítsa igényeit. élményt nyújt?? Kellemes és szervezett? iskoláztatás közben. Nagyvonalú kapacitással, további zsebekkel a személyes tárgyak számára és biztonsági funkciókkal A fényvisszaverő elemekhez hasonlóan ez a hátizsák is megbízható társ minden iskolai napra. a kicsinek!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Papír írószer irodaszer rovaton belül a(z) "Ergonomikus iskolatáska, BackUP, 4 rekesz, modell Dinosaurs PLB4R114" című hirdetést látja. (fent)