Betöltés...

Iskolatáska szett Belmil 22' Classy Pixel Game 403-13 táska,tolltartó,tornazsák

Ár: 39.110 Ft

"Ergonómikus hát-kialakítás minden évben megújuló design, intelligens, okos megoldások, kiképzés. Tágas belső, első zsebek, különböző fogantyúk, párnázott hát, erős műanyag talp; fényvisszaverő elemek; 2db oldalsó zseb a kulacsok számára. A legjobb választás a 6-9éves korosztály számára. Anyaga: vízálló. A tolltartó és a tornazsák szín és minta azonos a táska mintájával.A Belmil “Classy” modell A Belmil “Classy” modellA Belmil “Classy” modell - A „Classy” egy hagyományos klasszikus iskolatáska modell, amely a legkedveltebb és a legszélesebb dizájnválasztékkal rendelkezik, mind a lányok, mind a fiúk körében igen kedvelt.- A modellek a gyermeke egyéniségére vannak szabva. Különböző témában, izgalmas minták közül válogathat.- A tervezés során különféle díszítési technikákat alkalmazva a gyermekek izlésére szabva egy igazán egyedi táskákat sikerült alkotni. Rendszerezhetőség - Tárolás- Két belső panel biztosítja, hogy minden a helyén és rendezetten maradjon- A hátsó panel közelében lévő, első elválasztott rekesz alkalmas a nehezebb tárgyak, például könyvek Tárolására- Két elasztikus oldalzseb a kulacs (0,7 L) és esernyő tárolására- Órarend a felső fedél belsején- Az elülső rekeszben további zsebek találhatók kisebb tárgyak, például notebookok, kulcsok tárolására- Megerősítések minden oldalról- Erős műanyag alsó rész növeli a stabilitást és tartósságot- Aljzat magassága: 2,5 cm -"
Márka:Belmil
Design:Pixel Game
IS/Design::Classy
, ISITKES0000336, Táskák, 30114.24

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm méter, yard/ tájékoztató jellegűek! 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Papír írószer irodaszer rovaton belül a(z) "Iskolatáska szett Belmil 22' Classy Pixel Game 403-13 táska,tolltartó,tornazsák" című hirdetést látja. (fent)