Betöltés...

Vendégkönyv és fotóalbum egyben púder színű gyöngyházfényű borítás, strasszal díszített

Ár: 7.900 Ft

Vendégkönyv és fotóalbum egyben, amely az esküvőn készített polaroid képek beragasztására alkalmas a fémspirálozott gerince miatt. Ha nem biztosítjátok a polaroid képet az esküvőre, akkor lehet kérni a vendégeket, hogy hozzon mindenki magáról vagy párjával, családjával közös képet és ragassza be az üzenete mellé.21 x 20 cm-es, 25 lap, amely fotó beragasztására alkalmas +  az eleje személyre szabott, amit szeretnének bele, ami így akár 16 oldal, nevekkel, idézettel, köszönet oldallal, menüvel, vendégnévsorral és egy kis felkérő versikével, amely üzenet írására szólít fel. A borító fehér vagy ekrü  fényes/gyöngyházfényű felületű papír, választható szatén szalaggal, fehér vagy ekrü színű 250 gr-os belső papírral.Púder színű gyöngyházfényű borítás - fehér szalaggal, strasszalA szalag és a borítás választható a legördülőlistából.Ajánlott felépítése:



1.oldal "Vendégkönyv" felirat2. oldal idézet, amely lehet a meghívóé is3. oldal,nevek s a dátum4. oldal saját esküvői kép, amil ehet az ott készített polaroid, de lehet később is beragasztani, a kész esküvői képekből.5.oldal " Köszönet azoknak,akik értünk dolgoztak"6.oldal Menü felsorolása7. oldal Ezt is lehet kérni, vagy a 13. oldalon lévőt8. oldal pausz papíron, pl. saját kép9 - 12 oldal vendégeink névsor13.oldal felkérésAz ajánlott oldalakhoz ezt a dokumentumot kérném kitöltenivendegkonyvek-kitoltesehez.docvendegkonyvek-kitoltesehez.docx

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 248 alkalommal

Papír írószer irodaszer rovaton belül a(z) "Vendégkönyv és fotóalbum egyben púder színű gyöngyházfényű borítás, strasszal díszített" című hirdetést látja. (fent)