Gyors köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő, sós vízbe. Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható)....
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
A Kínából származó növény gyökértörzsét fogyasztjuk, frissen, szárítva, vagy őrölve. Könnyű szállíthatósága folytán, jelentős szerepet játszott a fűszerkereskedelem...
Összetevők: barna rizs, lenmag (5%), napraforgómag (4%), étkezési só (1,2%). Nyomokban szezámmagot tartalmazhat. Száraz és hűvös helyen tárolandó. Felbontás után tartsa száraz helyen.
Köleslisztből készült gluténmentes petrezselyem-fokhagyma ízesítésű orsó száraztészta. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is...
A frissen pörkölt mogyoró és a legjobb kakaó a titka ennek a krémnek. A kakaóvaj különösen finom olvadást ad neki. Hagyd magad elcsábítani! Javasoljuk kenyéren, palacsintán vagy...
A zamatos narancs, a kissé fanyar citrom, és a briliáns zöld tea találkozik ebben teánkban. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen...
A szezám-magban lévő értékes ásványi anyagok és vitaminok a magbelső hőkezelése nélküli feltárása révén tökéletesebben felszívódnak. Kissé kesernyés íze miatt ízesíteni...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges...
A teljes kiőrlésű lisztekben a gabonamag három összetevője közül mindet hasznosítjuk: a gabona magját, a külső korparészét és csíráját. Ezáltal a bennük található rostanyag,...
Reformköret jázmin rizzsel és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával, nem tartalmaz:...
Köleslisztből készült gluténmentes szarvacska száraztészta. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is megtartja A köles könnyen...