Összetevők:konjak (konjac) liszt A konjak növény gyökeréből állítják elő vízelvonással, őrléssel. Liszt, keményítő, zselatin helyettesítésére kiválóan alkalmas, például...
Összetevők:zöldbanánliszt A banánlisztet hagyományosan zöld banánból készítik, a búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják. Mivel zöld banánból készül, csak enyhe...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durumbúzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. 1000 g-os bulgur; Dénes Natura...
A vörös szőlőhéj őrleménynek egészség megőrző hatása sokrétű. A szőlőhéj bioaktív anyagai (rezveratrol, polifenol, melatonin) társulnak annak magas antioxidáns tartalmával és...
A CELLULÓZ SZIGETELÉS
A Wolfinger cellulóz rostjait (a fa természetes rostjait) napilap újságpapírból állítják elő. A ledarált papírból apró pelyheket készítenek, majd bórsav...