A kalória- és szénhidráttartalma közel azonos a hagyományos kristálycukoréval, íze azonban kevésbé intenzív, enyhén karamellás. Tápanyagban gazdag, finomítatlan, természetes...
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt.
Vegán, gluténmentes, alacsony glikémiás indexű (35) természetes édesítőszer. A szervezetben lassan szívódik fel és nem emeli meg nagyon a vércukorszintet. A kókuszpálma virág...
Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja....
Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja....
A termék alacsony glikémiás indexszel rendelkezik. A terméknek enyhén karamellás íze van, innen ismerni meg a 100%-os kókuszvirág cukrot, melyet a kókuszpálma virág nektárjából...
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM...
Alternatív édesítőszer enyhén karamelles ízzel. A Rapunzel kókuszvirágcukrot indonéz termelők hagyományosan kézi munkával állítják elő, és ez a munka a térségben számos...
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült...
A termék alacsony glikémiás indexszel rendelkezik. A terméknek enyhén karamellás utóíze van, innen ismérve a 100%-os kókuszvirág cukrot, melyet a kókuszpálma virág nektárjából...