Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...
Ihtis lazac natúr lében 240 g Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C...
Ihtis lazac növényi olajban 240 g Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 °...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...