A padlizsánkrém mellett a zakuszka is kedvelt krém Erdélyben. A különféle zöldségekből készült krémet fogyaszthatod szendvicsre kenve, de húsokhoz és zöldségekhez is tökéletesen...
Készétel. Felbontás után azonnal vagy melegítés után fogyasztható. GMO-, glutén-, laktózmentes. Szulfitot tartalmaz. Összetevők: Csicseriborsó, zöldségek (sárgarépa 60%, borsó...
Az Alce Nero sárgarépa és lencse pesto kiválasztott alapanyagok felhasználásával készül, és csak extra szűz olivaolajjal dúsított. Ideális tésztaöntetként vagy sok más étel...
Összetevő: 100% szezám* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A szezám fontos kalciumforrás, gazdag B1-vitaminban, vasban és magnéziumban. A krém adalékanyagokat nem tartalmaz,...
Kizárólag növényi eredetű alapanyagokból, hagyományos erdélyi recept alapján készült, vegán padlizsánkrém melegszendvicsekre, hidegkonyhai készítményekhez és tésztaszószokhoz.