A kakaóitalok és a csokoládégyártás legjobb minőségű alapanyagának, a holland kakaópornak töretlen sikere napjainkban is tart. Világszerte készítenek belőle közkedvelt innivalókat...
A kakaóbab készítése során a nyers, szárított kakaóbabot csomagolják. A gyártáshoz a Cacao Criollo fajtáját használják, melyet a kiváló minősége miatt a kakaók...
Mélybarna színű, kitűnő minőségű holland kakaópor, mely 10-12%-os kakaóvaj tartalommal rendelkezik. Átlagos tápérték 100g termékben: - 1079 kj/258 kcal energia - 25,2 g fehérje - 11...
A kakaópaszta, más néven kakaó likőr készítése során a nyers kakaóbabot finomra őrlik, ezt a folyékony állapotú masszát tallér alakúra formázzák és kihűtik. A gyártáshoz a...
A nyers perui kakaópor Criollo fajtájú, ez a legritkább, legfinomabb kakaófajta. Az összes kakaótermelés 10-15%-át adja. A kakaópor készítése során a nyers, szárított kakaóbabot...
A nyers perui kakaópor Criollo fajtájú, ez a legritkább, legfinomabb kakaófajta. Az összes kakaótermelés 10-15%-át adja. A kakaópor készítése során a nyers, szárított kakaóbabot...
A napon szárított perui kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol bennünket. A természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere....
A bio kakaóbab amellett, hogy elvarázsol íz-és illatélményével több szempontból is pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. Az aztékok és maják fizetőeszközként is használták a...