Egyaránt használható hidegen, salátaolajként, öntetek készítésére, főzésre, sütésre (max. 170 fokra hevítve). Nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális telítetlen...
A paleolit étkezés, táplálkozás, étrend részeként is használható nem hidrogénezett, magas olajsav tartalmú napraforgó olaj 2 százalék omega 6 zsírsav tartalommal.
A napraforgó olaj hidegsajtolási eljárással készül, mely lényegesen kíméletesebb eljárás más technológiáknál. Jobban megőrzi az olaj kedvező bel tartalmi értékeit. Mindenféle...
Táplálkozási szempontból nem csak az elfogyasztott telített és telítetlen zsírsavak aránya fontos, hanem különös jelentősége van a telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 és...
ROBIOL hidegen sajtolt napraforgó étolaj, koleszterinmentes, természetes E vitamin-ban gazdag étolaj. Az előállítási eljárásnak köszönhetően más, mint az egyéb étolajak. A ROBIOL...
A repceolaj legnagyobb előnye abban rejlik, hogy fel lehet használni a mindennapi főzésben. A repceolaj használata a mindennapos főzésben védelmet nyújthat a vastagbélrák...
A repceolaj legnagyobb előnye abban rejlik, hogy fel lehet használni a mindennapi főzésben. A repceolaj használata a mindennapos főzésben védelmet nyújthat a vastagbélrák...