Betöltés...

Nyirokmasszázs workshop

Ár: 29.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kétnapos intenzív NYIROKMASSZÁZS workshopot tartunk az AUM Jógaközpontban (1085 Budapest, Stáhly utca 13) 2017 június 10-11-én!

Tanfolyam leírása :

A tanfolyamon végzettek segítséget tudnak nyújtani, olyan emberek akik túlsúlyosak, van narancsbőrük, alvászavarral küzdenek, gyenge az immunrendszerük és az idegrendszerük, vizesedik a végtagjuk! Sérülések, traumák műtéti hegek kezelézelésére, menstruációs tünetek enyhítésére is alkalmazható ez a teljesen fájdalommentes masszázsfajta!

A tanfolyami részvételhez nem szükséges előképzettség, bárki elvégezheti érettségi vizsga, vagy egészségügyi végzettség

A tanfolyam ára : 29 900 Ft

A résztvevők párokban dolgoznak, hogy megtapasztalják melyik fogás, milyen érzést vált ki a kezelés alatt a páciensben és hogy gyakorlatot is szerezzenek. A párok cserélődnek, hogy több fajta testípussal megismerkedhessenek, így több váratlan helyzetre tudjuk hallgatóinkat felkészíteni.


A tanfolyam intezív, két napos képzés. Mindkét nap délelőtt 10 órától legkésőbb délután 15 óráig tart a csoport haladási képességéhez igazodva, mert fontosnak tartjuk, hogy mindent jól sajátítsanak el a tanulók.

Megszerezhető végzettség:

NYIROKMASSZŐR

A tanfolyam elvégzéséről a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, Europai Unioban elfogadott szakmai számos, munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.


Bővebb információk a info@mcgyurlak.hu,
telefonon a+36/20/270-0244

Várjuk szeretettel és jó egészséget kíván,
a McGyúr-LAK

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Masszázs
Oktatás besorolása: Tanfolyam
 
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "Nyirokmasszázs workshop" című hirdetést látja. (fent)