Betöltés...

A legjobb magánének tanár Budapesten

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretettel várlak személyre szabott MAGÁNÉNEK óráimra. Az sem baj, ha még nincs zenei hallásod, azaz "botfülű" vagy! Van egy saját módszerem, amivel kb. 30-40 perc alatt meghozom a zenei hallásodat! Ezt az egyedülálló módszert saját magamon kísérleteztem ki! Ennek köszönhetően lettem később énekes, zeneszerző, színész, rendező, producer, magántanár. Ha megjött a zenei hallásod, (vagy ha már eleve volt) akkor kezdődhet a helyes légzéstechnika, hangképzés, előadásmód elsajátítása. Továbbá hasznos tanácsokkal látlak el, pl. hogyan készülj fel koncertre, stúdió munkára, klip forgatásra, sajtótájékoztatóra, sikerre, kudarcra és azt is megtudhatod miknek kell megfelelni egy igazi frontembernek, szóló énekesnek, akit majd rajongók milliói követnek.
Mivel a jó video klip a siker elengedhetetlen része, ezért egy énekes számára kikerülhetetlen a színjátszás. Ezért érdemes kicsit belekóstolni a SZÍNÉSZET világába is. A lámpaláz csillapítás mellett beszédtechnika, színpadi mozgás, memória fejlesztés, szerepjátékok, helyzetgyakorlatok segítik fejlődésedet. Az óráknak magas önbizalom növelő ereje van! A színészi képességek sokszor jól jönnek a hétköznapi életben is! Érdemes csatlakoznod akkor is, ha tehetségkutató versenyre, vagy felvételire készülsz!
Egy igazi énekesnek, színésznek, előadóművésznek tudnia kell valamilyen hangszeren játszani! Ha nem is virtuóz módon, de legalább képes legyen magát kísérni. A GITÁR óráimon megtanulsz néhány alap akkordot, amikkel sok slágert le tudsz majd pengetni és ha van szerzői vénád, akkor írhatsz saját dalokat is. Már egy alapfokú gitártudás is nagyban fejleszti a zenei hallásodat, a ritmusérzékedet, jól jön a tábortűz mellett, növeli népszerűségedet és nagyban elősegíti a beilleszkedést társulatokba, zenekarokba, csoportokba! Ha megtanulod az alapokat, akkor a gitárod egy életre biztos támaszod és örök barátod marad. És még az is lehet, hogy más hangszereken is megtanulsz játszani!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Zene
Oktatás besorolása: Magánoktatás / Korrepetálás
 
Eddig megtekintették 134 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "A legjobb magánének tanár Budapesten" című hirdetést látja. (fent)