Betöltés...

Programozói magántanítás

Ár: 3.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Programozói magántanítást vállalok alapoktól, korrepetálásként, emelt infó érettségihez.

Amennyiben a tananyag összetettsége mindössze az érettségi szintjére terjed ki, akkor C++-t is vállalok C# és Java mellett, egyéb esetben megbeszélés alapján tudok csak dönteni hogy mit vállalok.

Weboldal, protfólió:
https://nusstudios.com/Edu

Légyszíves elérhetőségeimen keress.

+36702889403
patrik.nusszer@icloud.com

Ha úgy érzed szeretnél elkezdeni programozni és nem találod azt a stabil pontot amihez fogj, akkor én át tudom neked adni amire szükséged van, mind a a gyakorlati tudást, mind pedig azt az absztrakt, nyelvektől független elméletet, programozói gondolkodást amihez minden programozó eljut hosszú évek után. Ezután már ugyanis rájössz, hogy ez fontosabb mint maga a nyelv kiválasztása, hiszen ezek a nyelvek ugyanazon paradigmákat implementájlák a saját módjukon, kisebb variációkkal.

Ezért is az alapokat, az Objektum Orientáció, Funkcionális programozás, illetve e két paradigma őseit jelentő Strukturált, Procedurális, Imperatív programozás alapjait szinte akármelyik nyelven keresztül be tudom mutatni amellyel már volt dolgom, legyen az C#, Java, Swift, C++.

Természetesen ezen alapokon túl is rengeteg minden van még, hiszen ezek a paradigmák csak eszközök arra hogy elérhessük az egyre összetettebb megoldásokat igénylő céljainkat, amik megkövetelik azt hogy átláthatóbb, szervezettebb, könnyen fejleszthető, úgymond "scalable" forráskódot írjunk.

Ezért is örülök neki, hogy be tudom mutatni a fontos ismereteket a saját projektjeimen keresztül: regular expressions, bináris és szöveges fájlkezelés, egy kevés hálózató kérelmekből, multithreading, kollekciótípusok felépítése belülről: hashmap és dynamic list, XOR cipher/titkosítás/hashing, alapvetőbb algoritmusok, grafikus felületek.

Projektjeim készítése alatt végül is a C# nyelv amit kiismertem lexikálisan, legtöbb speciális vonásaival, egyediségeivel együtt, és tudom hova nyúljak ha kell valami. Java-val is azért elég sokat foglalkoztam ezért abban is tudok segítséget nyújtani.

21 éves vagyok, 16 éves korom óta kizárólag magamat tanítva jutottam el idáig, és így valóvilágbeli problémákon keresztül szereztem a tapasztalataimat.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Informatikai
Oktatás besorolása: Magánoktatás / Korrepetálás
 
Eddig megtekintették 550 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "Programozói magántanítás" című hirdetést látja. (fent)