Betöltés...

Mit kell tudni ahhoz, hogy valaki celeb legyen?

Ár: 20.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mit kell tudni ahhoz, hogy valaki celeb legyen?
A celeb mindenhez ért? A celeb a legokosabb? A celeb a legszebb?
Zoe, 17: Persze nem Zoenak hívnak, de ezt a nevet akarom felvenni, mert olyan celebes. Ha nagykorú leszek kérni fogom majd a névváltoztatást. Egyébként nagyon szép vagyok. Ezt a fiúk mondják, de a lányok is elismerik az osztályban. Arra gondoltam, hogy készítek magamról néhány nagyon jó képet. Olyan provokatív képeket, amelyek megfogják az embereket. Azután nyitok egy blogot és minden nap kiteszek egy másik képet. Így lehetek majd celeb?
VÁLASZ: Kétségtelen, hogy ezt az utat választotta több olyan szinésznő és énekes is, akik ma celebeknek számítanak. Több olyan fiatal nő is ezen az úton indult el, akiknek a szépségükön kívül nemigen volt más, amivel fel tudták volna hívni magukra a figyelmet. De ez csak rövid távú celebségre elég. Mindig jön majd egy új, szebb, érdekesebb nő, aki átveszi majd a helyedet.
A szépség jól jön a celebséghez, de egyrészt nem is szükségszerű és nem is elegendő. Pontosabban nem hogy nem elegendő, hanem nagyon kevés. Csak megjegyzem, hogy a világ vezető celebjei közt van egy délszláv származású ausztrál férfi, akinek sem karja, sem lába nincs. Mégis azzal, amit ír és mond nemcsak hogy hatalmas előadótermeket tölt meg emberek ezreivel világszerte (Magyarországon is járt Nick Vujovic), hanem az utóbbi évtized egyik legmeghatározóbb celebe. Amit mond, amit tesz, ahogy él, arra világszerte milliók figyelnek. Nem a szépsége miatt!
Ahhoz, hogy hogyan lehetsz celeb, megtanulhatod a celeb iskola távoktatási oktatóanyagból.
A celeb iskola anyaga megrendelhető a következő címen: miksa.beer@gmail.com. Az anyag ára 20.000 Forint. Lehet, hogy soknak tűnik. De gondold csak meg: 20.000 forintért mondjuk három hónapig megveszed a napilapokat, amelyekben más celebek szerepelnek. Vagy veszel egy jobb okostelefont. Azon megnézheted, hogy más celebek mit mondanak. De attól te még nem leszel celeb. Nem fognak rád figyelni, nem leszel népszerű.
Részletesebb információ:
https://onlinevilag.blogspot.com/p/celeb-iskola.html
https://webshop.hirdetoje.hu/

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Egyéb
Oktatás besorolása: Egyéb
Extrák: Hogyan lehetsz ismert és népszerű?
 
Eddig megtekintették 131 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "Mit kell tudni ahhoz, hogy valaki celeb legyen?" című hirdetést látja. (fent)