Betöltés...

TALPREFLEXOLÓGIA KÉPZÉS

Ár: 39.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A talpreflexológus feladata: Természetgyógyászati nomenklatúrát alkalmaz. Betartja kompetenciahatárait a természetgyógyászatban előforduló vizsgálati és terápiás módszerek tudományos megítélése és a társszakmák kompetenciái szerint. Tevékenysége során alkalmazza a klasszikus, modern, népi természetgyógyászati ismereteit. Munkája során felhasználja a hagyományos távolkeleti gyógyászati ismereteit. Munkája során alkalmazza anatómiai, élettani, kórtani és elsősegélynyújtási ismereteit. Tevékenysége során alkalmazza klinikai alapismereteit.

A kézen és a lábon reflexpontok találhatók, melyek összeköttetésben állnak a szerveinkkel, mirigyeinkkel és minden testrészünkkel.
Ha ezeket a pontokat masszírozzuk, visszahatás keletkezik a hozzátartozó szervekben, testrészben. A reflexmasszázzsal megtarthatjuk egészségünket, helyreállíthatjuk testünk normális működését, betegségeket gyógyíthatunk és gyógyszeres, orvosi kezelés mellett kiegészítő terápiaként is használhatjuk. Akiknek ajánljuk: akik a reflexológiát hivatásszerűen akarják alkalmazni, vagy annak a személynek, aki saját magán vagy környezete, családtagjai egészségügyi problémáján szeretne javítani. Gyermekkori cukorbetegség, nőgyógyászati ciszták, allergia megszüntetésére, az emésztés és az immunrendszer javítására, illetve kiegészítő terápiaként is használható.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Masszázs
Oktatás besorolása: Tanfolyam
 
Eddig megtekintették 75 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "TALPREFLEXOLÓGIA KÉPZÉS" című hirdetést látja. (fent)