Betöltés...

IRODAI (SZÉK) MASSZÁZS KÉPZÉS

Ár: 19.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az irodai (szék-) masszázst végző személy kompetenciái: Képes a ruhán keresztüli, ülő testhelyzetben végezhető masszázs kivitelezésére; ismeri a masszázs fogásait, kiegészítő technikáit, tisztában van a masszázs javallataival és ellenjavallataival, ill. a masszázs szervezetre gyakorlolt általános és élettani hatásaival. Képes a fájdalommentes passzív kimozgatásra.

A tanfolyamon hallgatóink számára biztosítjuk a speciális masszázsszéket, valamint tanácsadással szolgálunk arra vonatkozóan, hogy milyen kezelőszéket érdemes a későbbiekben vásárolni. A gyakorlat során hallgatóink elsajátíthatják a vendégek masszázsszéken történő elhelyezésének apró trükkjeit annak érdekében, hogy minél könnyebben el tudjanak lazítani masszázs közben. Mindeközben ugyanolyan fontos a masszőr elhelyezkedése, helyes testtartása, mely a későbbi gerinc-, hát-, és derékfájdalmaktól kívánja megóvni a kezelőt.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek irodákban, irodaházakban. Lehetnek önálló vállalkozók, ill. alkalmazottak, mint egészségügyi szolgáltatást végző személyek.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Masszázs
Oktatás besorolása: Tanfolyam
 
Eddig megtekintették 63 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "IRODAI (SZÉK) MASSZÁZS KÉPZÉS" című hirdetést látja. (fent)