Betöltés...

FRISSÍTŐ TALPMASSZÁZS KÉPZÉS

Ár: 19.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A talpon a teljes emberi test kivetülése megtalálható. Minden testrésznek, szervnek megtalálható a reflexpontja / reflexzónája. Ezeknek a zónáknak a masszírozásával, ingerlésével üzenetet küldünk az adott szerv felé, melynek hatására beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.
A módszer természetesen alkalmazható abban az esetben is, ha csak egy kis kényeztetésre vágyik gyermekünk, párunk, vagy a fáradt lábakat kell életre kelteni.
A tanfolyam azok számára lett összeállítva, akik nem ugyan nem reflexológusi szinten, de szeretnék talpmasszázzsal bővíteni szolgáltatásaikat, vagy csak „családi vonalon” szeretnék kényeztetni szeretteiket.

A tanfolyam elvégzése talpreflexológus működésre nem jogosít!

Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók magyar nyelvű tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal, már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Masszázs
Oktatás besorolása: Tanfolyam
 
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "FRISSÍTŐ TALPMASSZÁZS KÉPZÉS" című hirdetést látja. (fent)