Betöltés...

CELLULITMASSZÁZS KÉPZÉS

Ár: 24.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A cellulitmasszázst végző masszőr tevékenységei:
Cellulitkezelés végzése, testtekercselés (esetleg a speciális vivőanyag előállítása, mely tudás az illóolajok hatásainak ismeretén alapszik).

A cellulit, azaz a narancsbőr ma már népbetegségnek számít. Kialakulásáról részben felelős a mozgásszegény életmód, a zsírokban gazdag táplálkozás, az elégtelen máj- és veseműködés, valamint az ideg – és hormonrendszerben beálló zavarok, részben pedig a genetikai adottságok is felelőssé tehetők. Nem feltétlenül csak és kizárólag a súlyfelesleggel küzdőkön alakulnak ki a jellegzetes tünetek, a vékony alkatú embereken is megjelenik a kötőszövet behúzódása és a septumok közötti zsírpárnák elődomborodása miatti narancsbőrhöz hasonló rajzolat. A cellulit kialakulásban a víz- és zsírháztartás anyagcsere zavarai, valamint az elégtelen nyirokkeringés során felhalmozódott salakanyagok tehetők felelőssé. A felesleges bomlástermékek visszamaradnak a bőr kötőszövetében, így az merevvé, zsugorodottabbá válik és a bőr felszínén kialakítja a jellegzetes a narancsbőrt. A cellulit elleni masszázskezelés során speciális vivőanyagot alkalmazzunk, melyet vagy a tanfolyam keretében főzünk ki, vagy (amennyiben erre nincs lehetőség) cégünk biztosítja hallgatóinknak (természetesen a recepttel együtt)

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Jelentkezés feltétele: svéd-, gyógy-, vagy sportmasszőr oklevél, kozmetikusi végzettség

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Masszázs
Oktatás besorolása: Tanfolyam
 
Eddig megtekintették 58 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "CELLULITMASSZÁZS KÉPZÉS" című hirdetést látja. (fent)