Betöltés...

THAI TALP ÉS KÉZMASSZÁZS KÉPZÉS

Ár: 24.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Thai talp-, láb- és kézmasszázs – Nuad Pan Boran

Az ősi thai talpmasszázs egy holisztikus gyógyító technika, amely testi-lelki harmóniát és egyensúlyt biztosít. A thai talp és lábmasszázs egy olyan kezelési technika, melynek segítségével a fizikai közérzet javítása mellett a Sen (energia) csatornákat megnyitjuk, ezzel elősegítve az energia-blokkok feloldását, az energia szabad áramlását.
A talpon és lábon mintegy 7.200 idegvégződés található, melyek a belső szervekkel, az egész testtel kapcsolatban állnak, így a masszázs serkenti a különböző szervek funkcióit.

A masszázs hatására megnyugszik a lélek, felfrissül a talp és a láb. Javul a vér- és nyirokkeringés, a méreganyagok intenzíven távoznak a szervezetből. A thai talp és lábmasszázzsal számos betegség tünetei enyhíthetők, vagy gyógyíthatóak. Az immunrendszer erősödik, beindul a szervezet öngyógyító folyamata.
A masszázs során kézzel és egy speciális thai masszázsbottal (kisdoktor) dolgozunk.

Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű tanúsítványt kapnak (igény esetén német és angol nyelven is kérhető), önálló vállalkozást indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (9604 – fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fittness-wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban vállalhatnak munkát.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Masszázs
Oktatás besorolása: Tanfolyam
 
Eddig megtekintették 61 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "THAI TALP ÉS KÉZMASSZÁZS KÉPZÉS" című hirdetést látja. (fent)