Betöltés...

KÍNAI MASSZÁZS KÉPZÉS

Ár: 29.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A kínai masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, A kínai masszázs által használt fogásokból építették fel a különböző keleti típusú masszázsokat és a nyugati típusú masszázsok sok-sok fogása is innen ered.

A kínai masszázs ruhában, szárazon történik. A teljes test átmasszírozása során a meridiánok pályáját követjük, valamint kezeljük az általános akupresszúrás pontokat. A kínai masszázsnál kimozgatjuk a végtagokat, ízületeket, így enyhíthetőek a reumatikus és mozgásszervi panaszok.
Az akupontok kezelésével megszüntethetők az energiablokkok, így a qi (csí) szabadon áramolhat, javul a közérzet, beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók magyar nyelvű tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal, már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Masszázs
Oktatás besorolása: Tanfolyam
 
Eddig megtekintették 53 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "KÍNAI MASSZÁZS KÉPZÉS" című hirdetést látja. (fent)