Betöltés...

Fotós tanár, magántanár, keresem segédemet!

Ár: 85.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Keresem fotós tanítványomat, segédemet.
Célom a tanítással, hogy megfelelően képzett saját kollegákra leljek, akiket saját vállalkozásomban a képzés után munkával tudok megbízni.
Mivel ezt a szakmát csak élő tapasztalatszerzéssel lehet megfelelően elsajátítani, ezért a nálam szerezhető tudás a legszükségesebb elméleti alapok elsajátítása után alapvetően gyakorlati helyzetekre épül. Tanítványaimat magammal viszem saját munkáimra (főként óvodai fotó, esküvő), ahol a gondozásom alatt élesben fejleszthetik tudásukat, valamint az elméleti órák sem előadásszerűek, ehelyett sokkal inkább kérdezz-felelek formában azokra az ismeretekre teszik a hangsúlyt, amire a fotósnak valóban szüksége lesz a gyakorlatban.

Akkor jelentkezz, ha:
- Tudsz rá időt fordítani. A gyakorlati lehetőségek nagy része délelőtti tevékenység.
- A tanulás után fotós munkalehetőséget is vársz. (A legügyesebb tanítványaimat megtartom, és foglalkoztatom.)
- Van alázat benned egy szakma elsajátítása iránt, és nem „kattintgatni” érkezel.
- Kevésbé szeretnél hagyományos tanulási módszereket, inkább kipróbálnád magad élesben is.
- Apavetően a fotózás mint főfoglalkozás a célod, és nem mellékes valamit vársz tőle.
- Jól tudsz kommunikálni kisgyerekekkel (a legtöbb gyakorlat és későbbi munka gyerekekkel zajlik)

Ami nálam nem várható:
- Bérelt profi modellt egyszerre 20 fotós próbálja lencsevégre kapni… Ezekben a „workshopokban” nem hiszek: a fotó nagy részben a modellel való kommunikáción múlik, ami elvész, ha nem személyes. A legtöbb későbbi fotós munkában pedig inkább amatőr modellekkel lesz dolgunk… Tehát ehelyett megtanítalak arra, hogyan instruálj egy amatőr modellt.
- Nem fogunk tanteremben ülve előadást hallgatni több hallgatóval. Jobban hiszek a tanítvány-mester viszonnyal elsajátítható ismeretekben, egyszerre egy, max. két tanítvánnyal tudok foglalkozni, mert oda szeretnék figyelni rá. Az elméleti órák különóraszerűen bárhol megtarthatók, a gyakorlati pedig műteremben vagy terepen.

Magamról:
Gyerekkorom óta fényképezek, de 12 éve vállalkozásszerűen ebből élek. Pedagógusi diplomával rendelkezem. Elvégeztem több magyar fotós iskolát, és megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy ezek nem adják meg azt a tudást, amivel később a diákok megfelelően tudnak teljesíteni a konkrét szolgáltatói szituációkban. Tanítani ugyanakkor azért szeretnék, mert nem gondolom, hogy ez a készség ne volna tanítható.
Több területen is tevékenykedtem: reklám, rendezvény, babafotó, tabló, stb., de sok éves tapasztalatot az esküvőfotózás és az intézményi (főként óvodák, iskolák) fotózás terén szereztem.
Bővebben: zoltancsaba.hu

A képzés ára január 31-ei jelentkezésig: 85.000 Ft, ami magába foglal 8 elméleti különórát, és 8 gyakorlati lehetőséget (főként intézményi fotózás). Ha nem vagy teljesen kezdő, akkor az elméleti órák számát és tartalmát testre szabhatjuk.
Jelentkezés: zoltancsabafoto@gmail.com, kérlek, fényképpel ellátott, rövid motivációs levelet küldj

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Egyéb
Oktatás besorolása: Képzés munkalehetőséggel
Extrák: Munkalehetőség
 
Eddig megtekintették 332 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "Fotós tanár, magántanár, keresem segédemet!" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések