Betöltés...

ThetaHealing Szivárványgyermekek Tanfolyam (felnőtt tábor)

Ár: 89.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Szivárványgyermekek Tanfolyam talán az egyik legsokoldalúbb, legtartalmasabb és legizgalmasabb ThetaHealing tanfolyam, amelyhez még előképzettségre sincs szükség.

Ezt a különleges tanfolyamot ajánlom most neked, egy rendhagyó helyszínen. Örömmel hirdetem meg első “bentlakásos” ThetaHealing® Szivárványgyermekek Tanfolyamomat, melynek helyszíne a Sárvári Vendégház Szentbékkállán.

Szentbékkálla a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén helyezkedik el, a Balatontól 10 km-re, a vulkanikus hegyekkel övezett Káli-medencében. A vendégházban kétfős szobákban történik az elhelyezés, és a tágas társalgóban kerül sor az előadások megtartására.

A gyönyörű Káli-medencére néző kerthelyiségben van egy nagy, fedett társalgó, ahol alkalmunk nyílik az esti közös beszélgetésekre és közös thétázásokra, illetve lehetőség lesz bográcsozni és grillezni.
A szobákhoz zuhanyzó és WC tartozik konyhahasználattal.

Miért érdemes eljönnöd?

Mert egy ilyen elvonulás keretében lehetőséged van sokkal hatékonyabban fenntartani a megemelt rezgésszintedet, hiszen kiveszed magad a mindennapok taposómalmából. Így az intuícióddal kapcsolatban megtapasztalhatsz olyan csodákat, amikről eddig nem is tudtál.
Emellett nem kell törődnöd az utazgatással, és a napi program hosszabb lesz, mint a megszokott tanfolyamokon, illetve esténként lehetőség lesz a közös megbeszélésekre. Ezzel is hozzásegítünk téged a hatékonyabb és gyorsabb fejlődéshez, a mélyebb megértéshez.

Már több ezren megtapasztalták ennek a tanfolyamnak az átalakító erejét.

Miért érdemes még eljönnöd?

A Theta Healing® mai korunk leghatékonyabb stresszoldó, önmegvalósító módszere Amerikából, melynek alkalmazása során éber állapotban tudatosan beszélgetünk a mindennapi célod elérése érdekében.

Ennek a tanfolyamnak a célja az intuitív képességek fejlesztése. A tanfolyam során támogató, biztonságos környezetben izgalmas és hatékony gyakorlatokon keresztül sajátíthatod, el hogyan kerülj mélyebb kapcsolatba a Teremtő erőddel. Emellett fejlesztheted a gyógyító és intuíciós képességedet, és aktiválhatod a tisztánlátásodat.

A tanfolyam díja: 89.000 Ft + szállásdíj.
Időpontja: 2018. augusztus 28-31.
A tanfolyam 28-án 11 órakor kezdődik, és 31-én 16 órakor ér véget.

Részletesebb információkért keresd Balogh Csillát a csilla@ateutad.hu e-mail címen.

Jelentkezz most!

Mivel családias hangulatú, kis csoportos elvonulás lesz, ezért a férőhelyek száma korlátozott.

Remélem ott találkozunk.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szentbékkálla
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Egyéb
Oktatás besorolása: Magánoktatás / Korrepetálás
Extrák: önismeret, önfejlesztés
 
Eddig megtekintették 183 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "ThetaHealing Szivárványgyermekek Tanfolyam (felnőtt tábor)" című hirdetést látja. (fent)