Betöltés...

Kristálygyógyász tanfolyamok

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mit tudsz elsajátítani a Kristálygyógyász tanfolyamon? www.spiritualisoktatas.hu
A kristályprogramozás – kristályterápia tanfolyamon meg fogod tanulni, hogyan kell alkalmazni Földanya egyik értékes ajándékát a kristályokat és drágaköveket. Segítségükkel hogyan fokozható a gyógyító képesség a lélek tisztítása és a jólét megszerzése, megtartása. Növeld öngyógyító erődet, akár több százszorosra is, programozott kristályok segítségével! Tisztítsd ki a negatív érzelmeket és a beteg energiákat az aurádból gyorsan és egyszerűen. A programozott kristályokkal létrehozhatsz egyfajta védelmi pajzsot, a beteg-negatív energiákkal szemben. Vannak kristályból, ásványokból készült ékszereid? Nyakláncok, karkötők, amulettek … tanuld meg őket úgy viselni, hogy hatásukat megtriplázod a programozás elsajátításával. kristályékszer A kristályok megvédenek a pszichikai támadással szemben, amulettként, védelemként, tanulásra, pénzbevonzására, párkapcsolatra… bármilyen célra megkérheted őket, hogy megkönnyítsék az életedet. A kristályprogramozás tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges.

A tanfolyamon kapott avatás segítségével rezgésszinted emelkedik. És még abban is segít, ha valamiben elbizonytalanodsz a kristályok alkalmazása területén , akkor is segítségedre legyenek, hogy a megfelelően tudd alkalmazni a tanultakat, vagyis egy védelmet kapsz az avatás által, hogy hibátlanul működjenek a programozott kristályaid.
A kristályok olyanok, mint egy számítógép, lehet programozni, információval lehet őket ellátni, hogy megfeleljenek bizonyos igényeknek, elvégezzék azt a feladatot, amire megkéred őket. A kristályok viszont sokkal több oldalúak, mint egy gép. Segítő energiájukkal, az élet különböző területein is bizonyítottak már a világon. A kristályprogramozás sokkal egyszerűbb feladat, mint egy bonyolult számítógép. ametiszt Hogyan kell megtisztítani?… Hogyan add meg kristályaidnak a kérésed, amit szeretnél?… Kristályprogramozás tanfolyamunk segítségével te is elsajátíthatod . A kristályok programozása egy nagyon szép, gyors és egyszerű, meghitt folyamat. Bármire megkérheted ŐT, hogy segítségedre legyen.
● Egészséget szeretnél?

● Pénzt szeretnél bevonzani?

● Párkapcsolatra van szükséged?

● Új munkahely?

● Földsugárzások elleni védelmet is kérhetsz tőlük.
Ismerd meg a kristályok segítő, élőlény szerepüket! Valamint tanuld meg a Kristálygyógyászat rejtelmeit is! Mint a legtöbb képzés ez is 3 szintből áll. . Mindig mindenben vannak fokozatok. De a kristálygyogyászat 3. szintje már a pszí Kristálygyógyászat .
A tanfolyam minden szinten 8 órás,tananyaggal,beavatással,meditációval,oklevéllel és egy ajándék mester kristállyal jár,korlátlan ismétlésekkel.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Egyéb
Oktatás besorolása: Tanfolyam
Extrák: Beavatások, gyakorlat, ingyenes ismétlések, meditáciok,
 
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "Kristálygyógyász tanfolyamok" című hirdetést látja. (fent)