Betöltés...

Rúnajós és Rúna mágia tanfolyamok folyamatosan

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Rúnajós és Rúna mágia tanfolyamok folyamatosan kiscsoportosan Nyíregyházán ,de egyénileg is végezhető! .Beavatással , tananyaggal, meditácioval, oklevéllel.Érd:www.spiritualisoktatas.hu
A rúnák olyan szimbólumok, amelyek - felrajzolva, lefestve, kinyomtatva, bevésve vagy elképzelve - különleges energiákat keltenek. A rúnamágiát tehát meglepően könnyű alkalmazni, talán ezért is éli napjainkban reneszánszát.
Eleinte birsalmafa kérgére rótták, csontokra és fába vésték a rúnákat. A fegyvereket szintén rúnákkal ékesítették, hogy pontosak és hatékonyak legyenek. Kelyhekre, kupákra, serlegekre karcolták a mérgek távol tartása végett. A tárgyakra és az otthonok falára a javak megóvása érdekében festették vagy rótták őket.
Sok a zavaros elképzelés a rúnák ábráit illetően. Egyesek esküsznek rá, hogy maga a rúna is bír bizonyos rejtett erővel, de ők ugyanezt állítják a pentagrammáról és a többi mágikus jelképről is. E nézet hívei szerint elég odakanyarítani valahová egy rúnát, mert ezzel a gesztussal a varázslók máris elszabadíthatják a természetfeletti erőket.
Ám a helyzet más. A rúna nem mágikus eszköz, hanem a mágia eszköze. Lehetőségeinek határa a felhasználó képességeitől függ. Ha például a fejfájós szomszédom történetesen gyógyító rúnákat firkálgat szórakozottan egy papírszalvétára, majd megtörölgeti vele homlokát, nem fog elmúlni a fejfájása. Nem tud gyógyító energiákat továbbítani a testének. Az ok egyszerű: nem adott bele a rúnába egy szikrányi erőt sem.
A rúnákat át kell itatni erővel, hogy mágikus hatásuk megmutatkozhasson. Rúnákat rajzolgatni, karcolni vagy festeni - vizualizálással és a személyes erő beleadásával egyetemben.

A rúnák felhasználásának lehetőségeit tehát kizárólag saját képzelőerőnk határai szabják meg. Ha például egy barátom megkér, segítsek gyorsan kilábalni valamilyen betegségéből, rajzolok egy gyógyító rúnát, és leülök elé. Mialatt a rúnára összpontosítok, lelki szemeim elé képzelem a barátomat épen, egészségesen. Azután felébresztem magamban a személyes erőt, és elküldöm neki vizualizált rúna formájában. Ezáltal energetikailag összekapcsolódok a testével, felszabadítom az ő gyógyító erőit, enyhítem a betegségét, meggyógyítom.
Másik lehetőségem, hogy belekarcolom a rúnát egy kis darab cédrusfába, vizualizálom a barátomat egészséges állapotában, feltöltöm a rúnát a személyes erőmmel, majd átadom lábadozó barátomnak, és megkérem, hogy viselje.
A rúnák ereje az ételek felé is közvetíthető. Ekkor a sajátos energiák a táplálékkal jutnak be a testbe.
Hasonlóképpen készíthetünk rúnával megerősített gyógyfürdőt is az ismerőseinknek: jelölje ki az illetőt vizualizációval, vagy rajzolja le illóolajjal, esetleg karcolja az ábrákat egy gyertyára, amelyet bizonyos energiák felszabadítása érdekében éget. Vizualizálja a rúnát a gyógyító fürdő vizébe, mielőtt az ismerőse beleülne. A többi a számára küldött erő dolga.
A papírra rajzolt rúnákhoz különféle színek tartoznak, mindegyiknek más a jelentősége. Erről bővebben a rúnák leírá

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Egyéb
Oktatás besorolása: Tanfolyam
Extrák: Beavatások, gyakorlat, ingyenes ismétlések, meditáciok,
 
Eddig megtekintették 404 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "Rúnajós és Rúna mágia tanfolyamok folyamatosan" című hirdetést látja. (fent)