Betöltés...

ANGOL NYELVOKTATÁS FORDÍTÁS

Ár: 1.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
ANGOL NYELVOKTATÁS FORDÍTÁS
ANGOL NYELVOKTATÁS
Fordítási és vizsgáztatási gyakorlattal fordítást vállalok.IELTS angol nyelvvizsgára felkészítést, Szakmai angol nyelv elsajátítását,(Irodai Office, Hotel and Tourism Management, Economics, Legal Secretary, Business, Transport) érettségire felkészítés, korrepetálás

Nagy-Britanniában vagy és hivatalos fordításra lenne szükséged az okmányaidból?
Angliai irodánk az itt élő ügyfelek számára gyorsan és egyszerűen készíti el az ilyen jellegű fordításokat is! Hiteles fordítások online ügyintézéssel!
HITELES FORDÍTÁS KÜLFÖLDI MUNKÁHOZ ÉS TANULÁSHOZ!
Bizonyítvány, diploma, oklevél, érettségi, szakmunkás bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány, anyakönyvi kivonat, önéletrajz stb. hiteles fordítása angol, német, francia és számos egyéb európai nyelvre típustól és nyelvtől függően akár már 9 - 13 GBP összegtől kezdődően. Teljesen online ügyintézés!

SZÓBELI TRÉNINGEK*

Beszéd, beszéd és csak beszéd, mintha külföldön lennél. Nekünk fontos, hogy a nyelviskolánkban megszerzett tudást lehetőséged legyen gyakorolni. Fejleszd beszédrutinod számos témakörben! Bármilyen szinten is beszéled a nyelvet, fontos, hogy meg tudd magad értetni! Irányított baráti társalgások csoportokban. A tréningeket angol és spanyol nyelveken is egyaránt látogathatod. Jelentkezés legkésőbb 1 nappal korábban telefonon vagy személyesen!
MUNAVÁLLALÁS, ÁLLÁSINTERJÚ, CV ÍRÁS*

Angol nyelvű önéletrajzírás és állásinterjú, továbbá mindennapi szituációk külföldre készülőknek (közlekedés, lakásbérlés, banki ügyintézés, munkaszerződéshez kapcsolódó kifejezések, stb.). Alapfokú nyelvvizsgaszinttől ajánljuk nyelviskolánk hallgatóinak. Jelentkezés legkésőbb 1 nappal korábban telefonon vagy személyesen!

KÖZÉPFOKÚ NYELVVIZSGA TRÉNING*

Átfogó felkészítést középfokú nyelvtanfolyamainkon adunk, azonban nyelviskolánk hallgatói ezen felül is gyakorolhatnak angol és nyelven. Nyelvtani ismétlések, hivatalos és baráti levelek írása közösen, olvasásértés gyakorlása, szóbeli témakörök átbeszélése, képleírások, szituációk, hallásértés gyakorlás csak nyelviskolánk hallgatóinak.
NYELVTANI KORREPETÁLÁS*

Ha elakadtál a nyelvtannal és kérdéseid vannak, akkor látogass el csoportos korrepetálásainkra! A1-A2, B1, B2-C1 szinteken felváltva tartjuk korrepetálásainkat angol és spanyol nyelvből nyelviskolánk hallgatóinak. Jelentkezés legkésőbb 1 nappal korábban telefonon vagy személyesen!

ÓRARENDEK

SZINTFELMÉRÉS

Szintfelmérő kitöltése mindenkinek ajánlott, azoknak is, akik kezdő tanfolyamot keresnek! Szintfelmérőt bármikor írhatsz nálunk személyesen nyitvatartási időben, melyet azonnal kijavítunk vagy kattints most az általad választott nyelvre, töltsd ki online.

NYELVVIZSGA GARANCIA 75% SIKER

Nyelviskolánk ECL, TELC, IELTS, Dexam, Pannon, Euro, BME, és Origo nyelvvizsgákat ajánlja Hallgatóinak.

HOGYAN NÉZ KI NÁLUNK A NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTÉS?

ÍRÁS- ÉS OLVASÁSKÉSZSÉG

Rengeteg levelet, írásbeli kommunikációs feladatot, olvasást ellenőrző

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Dunaújváros
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Angol nyelv
Oktatás besorolása: Magánoktatás / Korrepetálás
Extrák: Egyéni/Csoportos/Külföldi munkavállalás/Fordítás/Szaknyelv/
 
Eddig megtekintették 86 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "ANGOL NYELVOKTATÁS FORDÍTÁS" című hirdetést látja. (fent)