Betöltés...

Akasztós LED Növénynevelő Panel 225 LED + Kötelek

Ár: 10.200 Ft

? Akasztós LED Növénynevelő Panel 225 LED + Kötelek ?
Fedezze fel az LED növénynevelő panelt, amely ideális megoldást nyújt otthoni és üvegházi növények optimális fényviszonyainak biztosítására, valamint a növények növekedésének, bimbózásának és virágzásának támogatására.
?? Piros és Kék LED-ek
A LED növénynevelő panel 225 beépített LED-del rendelkezik, ebből 165 piros és 60 kék fénydióda. A hullámhosszakat úgy választották meg, hogy azokat a növények maximálisan elnyeljék, optimális feltételeket teremtve számos növényfaj fotoszintéziséhez.
? Amatőröknek és Profiknak
A világításos panelt mind dísznövények és zöldségek amatőr termesztői, mind a növekedés felgyorsítását vagy a termés támogatását kereső szakemberek értékelni fogják.
?️ Telepítési Kötelek a Csomagban
A készülék telepítése gondtalan, ami minden felhasználó számára előnyös. Csak csatlakoztassa a LED növénynevelő panelt egy áramforráshoz, akassza fel a növény fölé a csomagban található kötelek segítségével, és máris használhatja.
? Specifikáció

Teljesítmény: 36 W
LED diódák száma: 225 (165 piros + 60 kék)
Lumenek száma: 2000
Áramellátás: AC 220 ~ 240V / 50 ~ 60HZ
Kábel hossza: 146 cm
Méretek: 31 x 31 x 3.5 cm
Súly: 1kg
Csomag súlya: 1.077 kg

A csomag tartalma:

Lámpa
Kötelek
Áramkábel

A magas minőségű LED panel növények növekedésére ideális megoldás, amikor szükséges a házi termesztés megvilágítása. Otthon, üvegházban, sátorban vagy akár alacsony fényviszonyok közötti helyiségekben, mint például egy pince, is használható. Előnyeit mind a dísznövények, gyógynövények és zöldségek amatőr termesztői, mind a termelékenység növelésére és az időjárástól való függetlenedésre törekvő szakemberek értékelni fogják.

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Akasztós LED Növénynevelő Panel 225 LED + Kötelek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: