Betöltés...

225 LED-es, növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa, függeszthető LED-panel

Ár: 10.390 Ft



225 LED-es, növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa, függeszthető LED-panel NÖVÉNYTERMESZTÉST TÁMOGAT – a növények megvilágítása egy módja annak, hogy támogassuk azok megfelelő fejlődését, és ideális feltételeket biztosítsunk a vegetációhoz. A LED növénytermesztő panel optimális fényviszonyokat nyújt a házi, üvegházi és egyéb növények számára. A LED lámpa segíti a növények növekedését, hajtását és virágzását különböző típusú növények esetében. PIROS ÉS KÉK LED DIÓDÁK – a növénytermesztő LED panelen összesen 225 LED dióda található, melyekből 165 piros és 60 kék fényt bocsátanak ki. A hullámhosszakat úgy választották meg, hogy a növények maximálisan felszívják azokat. Ez optimális feltételeket teremt a fotoszintézishez számos növényfaj esetében. KEZDŐKNEK ÉS PROFESSZIONÁLISOKNAK – a növények megvilágító panelt kétségtelenül értékelni fogják mindazok, akik amatőr módon nevelnek különféle dísznövényeket vagy zöldségeket, valamint a szakemberek, akik gyorsítani szeretnék a növények növekedését vagy támogatni a termést. MONTÁZSHEZ SZÜKSÉGES ZSINEGEK - a készülék telepítése problémamentes, amit minden felhasználó biztosan értékelni fog. Csak csatlakoztassa a LED növénytermesztő panelt az áramforráshoz, majd akassza fel a növény fölé a csomagban található zsinórokkal, és máris használhatja. SPECIFIKÁCIÓ - teljesítmény: 36 W; LED diódák száma: 225 = 165 piros + 60 kék; lumenek száma: 2000; tápfeszültség: AC 220 ~ 240V / 50 ~ 60HZ; kábelhossz: 146 cm; méretek: 31 x 31 x 3,5 cm; súly: 1 kg; csomagolással együtt: 1,077 kg. SPECIFIKÁCIÓ teljesítmény: 36 W

LED diódák száma: 225 = 165 piros + 60 kék

lumenek száma: 2000

tápfeszültség: AC 220 ~ 240V / 50 ~ 60HZ

kábelhossz: 146 cm

méretek: 31 x 31 x 3,5 cm

súly: 1 kg

csomagolással együtt: 1,077 kg CSOMAG TARTALMA: lámpa

zsinórok

tápkábel

A magas minőségű LED növénytermesztő panel ideális megoldás, amikor szükség van otthoni növénytermesztés világítására és még annál is többre. Megfelelő mind otthon, mind üvegházban, sátorban, vagy akár olyan alulvilágított helyeken is, mint például egy pince. Előnyeit értékelni fogják mindazok, akik amatőr módon termesztenek dísznövényeket, fűszernövényeket és zöldségeket saját célra, valamint a profik, akik növényeik növekedését szeretnék felgyorsítani, és függetleníteni magukat az időjárástól.

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "225 LED-es, növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa, függeszthető LED-panel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: