Betöltés...

Kerti oszlopos pergola Gardlov 21029 - kerti bútor, teraszdekoráció, kerti berendezés, oszlopos pavilon, kerti relaxálás

Ár: 4.980 Ft

LARGE SILICONE BAKING MAT 30x40cm – A Tökéletes Sütőtársad! Hozd ki a maximumot a sütésből ezzel a szuper menő, mikróperforált sütőszőnyeggel! A mikróperforációknak köszönhetően a hő gyorsabban és egyenletesebben oszlik el, így a süteményeid mindig tökéletesen sülnek meg, mind felül, mind alul. Kétoldalas Dizájn Ez a szőnyeg kétoldalas, az egyik oldalán egy hosszúkás keksz éclair és piskóta mintával, ami megkönnyíti a tészták pontos elhelyezését. A másik oldala sima, így bármilyen más sütési feladathoz is tökéletes. Szilikon és Üvegszál Kombó A szőnyeg szilikonból készült, üvegszálas maggal, ami azt jelenti, hogy bírja a magas és alacsony hőmérsékleteket is. Ráadásul tapadásmentes, így nem kell plusz sütőpapírral bajlódnod. Csúszásmentes A szőnyeg szerkezete csúszásmentes, így nem fog elmozdulni a pulton, sütőlapon vagy rácson, amikor ráhelyezed a tésztát. Specifikációk Anyag: szilikon üvegszálas maggal Szín: fekete/narancs Minták mérete: 10 x 2 cm Méret: 30 x 40 cm Súly: 67g (csomagolással együtt 74g) Ne hagyd ki ezt a szuper sütőszőnyeget, ha igazán profi sütiket szeretnél készíteni! Tedd a kosaradba most, és emeld új szintre a sütési élményt!

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Kerti oszlopos pergola Gardlov 21029 - kerti bútor, teraszdekoráció, kerti berendezés, oszlopos pavilon, kerti relaxálás" című hirdetést látja. (fent)