Betöltés...

EUROGREEN Green up zöldítő gyeptrágya 5 kg (200-250m2)

Ár: 9.190 Ft

Látványos és gyors fejlődést érhetünk el a GREEN UP gyeptrágya használatával a gyepek intenzív növekedési periódusaiban (március-május és augusztus-szeptember között). A sárgás pázsit néhány napon belül zölddé válik a gyorsan hasznosuló nitrogén formák és a hozzáadott magnézium hatására.





A magas tápanyag koncentráció és a speciális tápanyagarányok elősegítik a sűrű és terhelhető gyep létrejöttét. A magnézium tartalom elősegíti a fotoszintézist és a levélzöld képződését. A nitrogén komponensek ammónium, karbamid és burkolt nitrogén formában fordulnak elő. Az azonnali és hosszantartó hatású nitrogénformáknak ez a kombinációja gondoskodik arról, hogy a gyep egyenletesen és igény szerint legyen táplálva, megakadályozva az intenzív, lökésszerű csúcsnövekedést. A burok biológiailag lebontódik.


2% magnéziumtartalmának köszönhetően mindenféle gyepfelületen, magnézium-hiányos helyeken is kiváló zöldítő hatással rendelkezik


Pormentes granulátum, jó tárgyázási tulajdonságokkal, egyenletesen szórható, ezáltal megvalósítható az egyenletes szóráskép. 


Csomagolás: 



5 kg/vödör (elegendő 200-250 m2)


Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "EUROGREEN Green up zöldítő gyeptrágya 5 kg (200-250m2)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: