Betöltés...

EUROGREEN Lupigreen Autumn növényi eredetű szerves gyeptrágya P56 8 kg (100-160 m2)

Ár: 12.190 Ft

Magas kálium tartalma miatt alkalmazása nyári stressz kezelő vagy téli felkészítő trágyaként ajánlott. Hozzáadott magnéziummal, vassal és PlantaCur® P56 növényerősítővel kiegészítve. A magas kálium tartalom erősíti a sejtfalakat, fokozza a télállóságot. Ennek köszönhetően fokozódik a betegségekkel szembeni ellenálló képesség. Alkalmazható nyári stresszes időszakok alatt is, a jobb szárazságtűrés érdekében.


A csökkentett nitrogéntartalom és a szabályozott nitrogén-felszabadulás támogatja a tartalék anyagok tárolását anélkül, hogy a növekedést a vegetációs periódus végén erősítené. A magas káliumtartalom javítja az ellenálló-képességet a kifagyás ellen, és támogatja a tartalék anyagok tárolását.


A könnyen rendelkezésre álló szerves anyag támogatja a mikroorganizmusok számát és aktivitását és így a talajéletet. Ez javítja a növények gyökérnövekedését és ellenálló képességét.


A szervesen kötött nitrogén regionálisan termesztett növényi nyersanyagokból, mégpedig csillagfürtből származik. A benne lévő vas és magnézium javítja a klorofillképződést és így a zöldülést is.


A csillagfürt ökológiailag azért értékes, mert a levegő nitrogénjét a növények számára rendelkezésre álló nitrogénné alakítja. Sovány talajokon terem, magas foszfátfelvevő képességű, jó elővetemény. Mezőgazdaságilag hasznosított területeken biztosítja a változatosságot és rovarlegelőül szolgál.


A trágya állati összetevőktől mentes, enyhe szagintenzitésú. A kijuttatás után nem kell bedolgozni ill. beöntözni.


A PlantaCur®P56 növényerősítő szer emellett javítja a növények vitalitását és stresszhelyzeti ellenálló képességét. A tápanyag-ellátás és a növényerősítés egy munkaművelet során történik.


A benne lévő vas és magnézium javítja a klorofillképződést és így a zöldülést is. A granulátum egyenletesen kiszórható kézzel vagy trágyaszóróval, és így egyenletes tápanyag-eloszlást tesz lehetővé.


Csomagolás: 



8kg vödör (elegendő 100-160 m2)





Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "EUROGREEN Lupigreen Autumn növényi eredetű szerves gyeptrágya P56 8 kg (100-160 m2)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: