Betöltés...

4 db LED lámpa készlet növénytermesztéshez AxaCube®, 20W, 540 LED, szabályozható, vezetékes távirányító, időzítő, 30 x 8 cm, beltéri használatra

Ár: 15.390 Ft

Alakítsa belterét buja kertté ezzel a 4 LED-es lámpakészlettel, amelyet kifejezetten a növények növekedésének támogatására terveztek. Mindegyik lámpa mérete 30x8 cm, és 135 LED-del van felszerelve, amelyek optimális fényeloszlást biztosítanak a növények számára.

Optimalizált fényeloszlás

12 piros LED (660 nm): Ezek a LED-ek javítják a fotoszintézist és a virágzást, biztosítva a növények erőteljes növekedését.
64 meleg fényű LED (3000 Kelvin): A természetes napfényt szimulálja a növények növekedésének és fejlődésének támogatása érdekében.
59 Cool Light LED (6000 Kelvin): Teljes fényspektrumot biztosít, tökéletes a növény növekedésének minden szakaszában.
Sokoldalú és rugalmas kialakítás

Könnyű szerelés: A lámpák könnyen rögzíthetők polcokra, polcokra vagy könyvespolcokra, akár kétoldalas ragasztószalaggal ragasztva, akár fa deszkára szerelhető szorítóperemekkel.
Ideális méretek: Minden lámpa 30x8 cm-es, különböző beltéri kertészeti konfigurációkhoz alkalmas.
Teljes vezérlés vezetékes távirányítóval

Fényintenzitás beállítása: Lehetővé teszi a fényintenzitás beállítását a növények speciális igényeinek megfelelően.
Időzítő beállítása: A világítást 3, 9 vagy 12 órára programozhatja, így biztosítva a növények számára az optimális világítási ciklust.
Fénymód megváltoztatása: Rugalmasságot biztosít a fényspektrum beállításában, hogy a növények minden növekedési szakaszban részesüljenek a megfelelő fényből.
Hatékonyság és Biztonság

12V-os működés: Ez a LED-es lámpakészlet 12V-os feszültséggel működik, így hatékony és biztonságos megoldás beltéri használatra.
20 W teljes teljesítmény: elegendő megvilágítást biztosít anélkül, hogy sok energiát fogyasztana, hozzájárulva a hosszú távú megtakarításokhoz.

Ezzel a 4 LED-es növekedési lámpakészlettel mindent megad a növényeinek, amire szükségük van a virágzáshoz. Legyen Ön egy tapasztalt kertész vagy kezdő, ezek a lámpák minden belső teret zöld paradicsommá varázsolnak. Telepítse őket most, és élvezze a buja és egészséges beltéri kertet!

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "4 db LED lámpa készlet növénytermesztéshez AxaCube®, 20W, 540 LED, szabályozható, vezetékes távirányító, időzítő, 30 x 8 cm, beltéri használatra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: