Betöltés...

20 LED-es 4 ágú rugalmas növény lámpa

Ár: 12.890 Ft





4 x LÁMPA NÖVÉNYNÖVEKEDÉSRE ÁLLVÁNYON
Problémamentes dőlésszög beállítás és használat – ez a LED-es növekedési lámpa támogatja a növények növekedését, bimbózását és virágzását. Az általa kibocsátott hullámhosszt a növények teljes mértékben elnyelik fotoszintézis céljából. Helyezze a lámpát a kiválasztott helyre, és csatlakoztassa az USB-porthoz. Nyomja meg a kapcsolót a bekapcsoláshoz, és vörös és kék fény keveréke fog kijönni. A kapcsoló ideiglenes világítás, fénycsere és fényerő funkcióval rendelkezik. Ezenkívül a panelek fémrudait a kívánt szögbe állíthatja a világítás hatékonyságának növelése érdekében.
AMATŐR ÉS PROFESSZIONÁLIS TERMESZTÉSRE - a termesztőfény lámpa sikeresen használható beltéri növények megvilágítására (különösen a korlátozott mennyiségű napfényre), hidroponikus termesztésre, valamint üvegházi termesztésre. Amatőröknek és profiknak egyaránt tökéletes lesz. Nemcsak otthoni virágok, hanem fűszernövények, zöldségek megvilágítására is használható.
3 VILÁGÍTÁSI MÓD - A LED növénynövesztő lámpa két hullámhosszú fényt kibocsátó izzókkal van felszerelve. Itt 660 nm-es (piros fény) és 460 nm-es (kék fényű) LED-eket és fénykombinációkat (piros + kék = lila) találsz. Az ilyen technológia a növény növekedésének, a rügyezésnek és a virágzásnak minden szakaszát érinti.
TÁMOGATJA A FOTÓSZINTÉZIST - LED-es lámpa a növények növekedéséhez támogatja a fotoszintézist, aminek köszönhetően segíti a növények növekedését és táplálását. Használata lehetővé teszi az Ön által termesztett növények és azok növényzetének megfelelő gondozását, beleértve a kis palántákat és dugványokat, valamint a kifejlett növényeket.
MŰSZAKI ADATOK – időzítő: 4, 8 és 12 óra; LED-ek száma: 80; tápegység: hálózati + USB; vízálló: IP 54; rugalmas karok: igen; színt bocsát ki: piros és kék; GROW LED típus: piros - 660 nm, kék - 460 nm; 4 világító panel; dőlésszög akár 360 fok; világítás intenzitás beállítása: igen, 10 fokozat; memória funkció: igen; izzó hossza: 14 cm; rugalmas kar hossza: 39 cm; állványállítás: 73-153 cm; maximális méretek: 195 x 120 cm; súlya 1,127 g; súlya csomagolással: 1,597 g.

LEÍRÁS

időzítő: 4, 8 és 12 óra
LED-ek száma: 80
tápegység: USB
vízálló: IP54
rugalmas karok: igen
színt bocsát ki: piros és kék
GROW LED típus: piros - 660 nm, kék - 460 nm
4 világító panel
dőlésszög akár 360 fok
fényerősség állítás: igen, 10 fokozat
memória funkció: igen
izzó hossza: 14 cm
Rugalmas kar hossza: 39 cm
állványállítás: 73-153 cm
maximális méretek: 195 x 120 cm
súlya 1,127 g
súlya csomagolással: 1,597 g

BELEÉRTVE

lámpa
állvány
távoli
töltő





Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "20 LED-es 4 ágú rugalmas növény lámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: