Betöltés...

300x80x30 cm (h:sz:m)

Ár: 39.390 Ft

A csomag tartalma:

- 1 db Magaságyás (lapraszerelt állapotban)
- Csavarok az összeszereléshezA magaságyások tökéletes megoldások a teraszon, kertben, erkélyen vagy verandán való zöldségek, fűszerek vagy virágok termesztésére.
A magaságyásoknak több előnye is van, mint például, nem kell görnyedve ültetnünk, locsolnunk a növényeinket, illetve nagyon jó minőségű talajt biztosíthatunk.
A méretének köszönhetően rengeteg hellyel rendelkezik, ami különféle növények elültetését teszi lehetővé.
Rendkívül szilárd fenyőfából készült virágágyás, strapabíró és időtálló.
Összeszerelése gyors és egyszerű.
A magaságyás lapraszerelt állapotban kerül átadásra, illetve szállításra.
A magaságyás alulról nyitott, nincsen alja.
Felhívjuk figyelmét, hogy a  magaságyást az átvétel után azonnal vegye ki a csomagolásból, a penészedés elkerülése végett.
Ez feltétele a garanciának.
A lapraszerelt állapot azt jelenti, hogy a termékeket előre gyártott, de szétszedett formában szállítjuk. Ezek a komponensek úgy vannak megtervezve, hogy a vevők maguk is össze tudják állítani a megrendelt terméket. Lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy aktívan részt vegyenek saját otthonuk vagy kertjük alakításában, szebbé tételében.
Az elemek méretre vannak vágva, a lyukakat előfúrtuk, az összeszereléshez szükséges kötő elemet és csavart a csomag tartalmazza.
Jellemzők:

Anyaga: natúr lucfenyő 
Könnyen összeszerelhető 
A kellemes munkamagasság kényelmes kertészkedést tesz lehetővé
Funkcionális és egyben dekoratív eleme a kertnek

Jelezni szeretnénk, hogy a magaságyások természetes fából készülnek, így a fa anyagából eredendően egyenetlenségek lehetnek.
---------------------------------------------------------
Hogyan készítsd el a saját magaságyásodat: Egyszerű lépésről-lépésre útmutató
Szóval, gondolkodsz egy saját magaságyás kialakításán? Ez remek ötlet! A magaságyások nem csak csodásan néznek ki a kertben, de segítenek abban is, hogy a növényeid a lehető legjobban fejlődjenek.

Helyválasztás: Először is, nézz körül a kertedben, és válaszd ki a legnaposabb helyet a magaságyásod számára. Mielőtt azonban hozzáfognál a rétegek kialakításához, helyezz el egy szövet vagy újságpapír réteget az alján, hogy megakadályozd a gyomok növekedését.
Drainázs réteg: Az első réteg a drainázs réteg. Ide tegyél 5-10 cm kavicsot vagy apró kőzetet. Ez segít a víz elvezetésében, és megakadályozza, hogy a föld túl nedves legyen.
Zöld hulladék: Következőként kerüljön sor a zöld hulladékra. Ide fűnyesedéket vagy konyhai zöldség- és gyümölcs hulladékot tehetünk. Ezek a természetes anyagok segítenek növelni a talajban lévő tápanyagokat.
Komposzt: A következő réteg a komposzt vagy trágya. Ez még több tápanyagot biztosít a növényeid számára.
Talaj: A tetejére kerüljön a minőségi talaj. Lehet kerti talaj, virágföld vagy komposzt és talaj keveréke. Ez a réteg segít a növényeid gyökereinek abban, hogy könnyedén terjedjenek és erősödjenek.
Ültetés: És végül, itt az ideje az ültetésnek. Győződj meg róla, hogy elég helyet hagysz a növények között a fejlődéshez, és figyelembe veszed a növények sajátos igényeit.

Remélem, hogy ez az útmutató hasznos volt számodra! Ne feledd, hogy ezek az irányelvek általánosak, a pontos rétegezési stratégia és a talajtípusok változhatnak a növényeid igényei szerint.
Sok szerencsét a kertészkedéshez!
Termeld meg saját zöldségeidet heti 3 órában!
Mindent, amit tudni szerettél volna a hatékony és sikeres biointenzív zöldségtermesztésről, ebben a könyvben megtalálod!
Csatlakozz a több, mint 15000 hobbikertészhez, akik már megtermelik saját zöldségeiket!
Az alábbi linkre kattintva megnézheted a könyvet, illetve egyszerűen és gyorsan meg is rendelheted:
https://ugyismegveszel.hu/product/ory-barnabas-a-3-oras-kert

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Kerti növény
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "300x80x30 cm (h:sz:m)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: