Betöltés...

4 db LED szalag készlet AxaCube® növények termesztéséhez, 192 LED, 30 W, 3200 lumen, IP65, időzítő, szín- és fényintenzitás állítás, infravörös vezérlés és vezetékes távirányító, 12 V tápegység

Ár: 15.990 Ft

Az AxaCube® 4-Strip LED Plant Grow Kit egy fejlett és hatékony megoldás a beltéri kertészkedés szerelmeseinek, optimális támogatást nyújtva az egészséges növények fejlődéséhez. A négy sávon elhelyezett, összesen 192 LED-del ez a világítási rendszer lenyűgöző 30 W teljesítményt és 3200 lumen fényerőt biztosít, széles lefedettséget és elegendő intenzitást biztosítva a fotoszintézis és a növények növekedésének stimulálásához a fejlődés bármely szakaszában.

Az IP65 besorolású vízálló kialakítás ideálissá teszi ezt a készletet különféle környezeti feltételek melletti használatra, megvédi a LED szalagokat a nedvességtől és a fröccsenő víztől. A szín- és fényintenzitás-beállító funkciókkal felszerelt készlet precíz beállítást tesz lehetővé a különböző típusú növények speciális igényeinek megfelelően, így maximalizálja a termesztési folyamat hatékonyságát. A felhasználók beállíthatják és ütemezhetik a világítást a mellékelt időzítőnek köszönhetően, amely állandó és automatizált fényciklust biztosít, amely utánozza a természetes napfényviszonyokat.

A beállítások egyszerű vezérlése az infravörös távirányítóval és a vezetékes vezérléssel is elérhető, így többféle módot kínál a világítási rendszer beállítására a felhasználó igényei szerint. A készlet 12 V-os tápegysége biztonságos és energiahatékony használatot tesz lehetővé, így fenntartható választás a beltéri kertészkedéshez. Összefoglalva, az AxaCube® 4 LED Plant Grow Kit egy intelligens befektetés minden kertész számára, aki a legjobb növekedési feltételeket szeretné biztosítani növényeinek, a fejlett technológiát a rugalmassággal és a könnyű használattal ötvözi.

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "4 db LED szalag készlet AxaCube® növények termesztéséhez, 192 LED, 30 W, 3200 lumen, IP65, időzítő, szín- és fényintenzitás állítás, infravörös vezérlés és vezetékes távirányító, 12 V tápegység" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: