Betöltés...

Biostimuláló, Voodoo Juice, 250 ml

Ár: 9.723 Ft

Maximális gyökérfejlődés palántákon, palántákon és klónokon

Az új, továbbfejlesztett Voodoo Juice hat olyan jótékony baktériumtörzset tartalmaz, amelyek a vizsgálatok szerint növelik a gyökértömeget. Ezért a Voodoo Juice előnyei különösen a szüret idején mutatkoznak meg. Ez a kényelmes formula olyan nagy értékű kertekben használható, ahol feltétlenül szükség van nagyon nagy termésre.

Nézze meg, hogy a növények gyökereinek gondozása hogyan hoz optimális termést!

A növények gyökerei olyanok, mint az elásott kincsek, ha felfedezzük, hogy milyen könnyű maximalizálni a működésüket és optimális terméshozamot elérni.

Gondoskodjon a gyökerekről, kihasználva a jótékony gombákkal és baktériumokkal való szimbiózis kialakítására való képességüket. Ezek a kapcsolatok segítik a gyökerek tápanyagellátását.

A hasznos mikrobák lebontják a régi gyökéranyagot és táplálékot biztosítanak.

Ezenkívül a mikrobák levegőztetést biztosítanak, így az oxigén tovább tud hatolni a gyökerekbe. A nitrogént is megkötik, és segítenek növelni a foszfor hozzáférhetőségét, amelyről Ön is tudja, hogy a növények számára fontos, alapvető tápanyag.

Tekintettel arra, hogy a hasznos mikrobák hozzájárulnak a gyökérzóna természetesebb és jobban működő környezetéhez, mi a legjobb módja annak, hogy hasznos mikrobákat helyezzünk a hidrokultúrás gyökérzónába?

Ennek a kérdésnek a megválaszolása érdekében az Advanced Nutrients tudósai többfázisú kutatási projektet végeztek, hogy olyan hasznos mikrobákat hozzanak létre, amelyek a Voodoo Juice-nak a következő dokumentált előnyöket biztosítják az Ön kertje számára:

Maximális gyökérfejlődés palántákon, palántákon és klónokon
A gyökerek elágazása, sűrűsége és gyökértömege javul.
Növeli a tápanyagbevitel hatékonyságát, időt és pénzt takarít meg.
A növekedés és virágzás maximalizálása
Látja, hogy a hasznos mikrobiális termékek jót tesznek a kertjének, de igen, zavaró és frusztráló, amikor elmegy egy hidroponikus boltba, és különböző gyártók által készített hasznos mikrobiális formulákat lát. A nyilvánvaló kérdés az, hogy ezek közül melyikből származik a legtöbb előnyöm.

A kérdésére válaszolva, tudnia kell, hogy két nagyon különböző eljárás létezik, amelyek közül a gyártók választhatnak, amikor mikrobiális termékeket akarnak kínálni Önnek.

A leggyakoribb folyamat az, amikor egy hidrokultúrás cég úgy számol, hogy termelési költségeket takaríthat meg azzal, hogy egy harmadik féllel foglalkozó céget bíz meg a mikrobák ömlesztett előállításával/kombinálásával, anélkül, hogy megvizsgálná azokat a növényre való alkalmasság vagy a mikrobák kompatibilitása szempontjából. És eközben lemondanak a termelés és a minőségellenőrzés felügyeletéről.

Nem csak ez, hanem a folyamatuk a mikrobák általános szemléletét is magában foglalja. Például, amikor valaki a "Bacillus subtilis" mikrobáról beszél, ez a törzsnév valójában csak a jéghegy csúcsa... ez olyan, mintha egy autó leírására azt mondanánk, hogy "General Motors", és fogalmunk sincs, hogy az egy Pontiac vagy egy Chevy.

És ha ez egy Chevy, akkor az lehet egy Malibu vagy egy Corvette. Tehát, ha szerencsés vagy, megvan a Corvette - de még mindig csak találgathatsz, hogy a Corvette-edben a 300 lóerős motor van-e, vagy egy Corvette ZR1 a 620 lóerős motorral! Ennyi különbség van a "Bacillus subtilis" mikrobák egyes típusai között.

Természetesen ügyelünk arra, hogy a Voodoo Juice mikrobák mindig Corvette ZR1-esek legyenek 620 lóerős motorral, nem pedig Chevy Malibu!

Így csináljuk...

Az Advanced Nutrients a világ legfelkészültebb mikrobiológusait alkalmazza. Egyikük különösen lenyűgöző: HÁROM PhD-fokozata van! Tudósokból álló csapatunk a Bacillus Subtilis és más hasznos mikrobák több száz altörzsét teszteli és tenyészti folyamatos kutatási programunk keretében. Valójában az elmúlt két évben a Voodoo Juice gyökértermelő képességei 117%-kal nőttek.

Ismert tény, hogy bizonyos hasznos mikrobák jobban működnek egyes növényekkel, mint másokkal. Ezért fektettünk annyi időt és pénzt a tenyésztési programunkba. Motiváltak vagyunk, hogy megtaláljuk azt a tűt a mikrobák szekerében, amely a legjobban működik az Ön által termesztett növények számára.

Tudósaink megkövetelik tőlünk, hogy megvásároljuk az összes drága és precíziós berendezést, amely az egyes mikrobatörzsek különleges jellemzőinek és a köztük lévő kompatibilitásnak az azonosításához szükséges, ami "szupertörzsekké" teszi őket. Ezért a mikrobáink rendkívül gyorsan szaporodnak, így a gyors eredmények érdekében gyorsan kolonizálják a gyökérzónákat (igen, gyors és lassan szaporodó mikrobákat tesztelünk).

A Voodoo juice NEM kiszervezett. Mi vagyunk az egyetlen hidroponikus tápanyaggyártó cég a világon, amely minden mikrobiális termékünket saját maga állítja elő, és egy teljes munkaidőben dolgozó doktorált mikrobiológus személyesen felügyeli a gyártás minden aspektusát. (Ugyanez vonatkozik a Piranha és Tarantula gyökérzónás termékeinkre is.)

Minden egyes mikroba törzset egyenként (nem egy csomó üstben vagy kádban) termesztenek egy speciálisan erre a célra épített 10 000 literes tenyésztőreaktorban. Ez egy nagyon kritikus, időigényes lépés, de szükséges, mert a hasznos mikrobák különböző törzsei különböző sebességgel szaporodnak, és biztosítanunk kell a teljes egységességet és a maximális kolóniaképző egységeket (CFU). Futam szerint

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Biostimuláló, Voodoo Juice, 250 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: