Betöltés...

Biobizz gyökérlé műtrágya, 500 ml

Ár: 9.752 Ft

Biobizz gyökérlé műtrágya, 500 ml
A Root Juice 100%-ban szerves gyökérserkentő. A termék javítja a meglévő gyökerek növekedését, és nagyon hatékony az újak megjelenésekor. A termék serkenti a gyökérzónában előforduló biológiai aktivitást, hogy elősegítse a növények növekedését. Így a növény ellenállóbb lesz, valamint felgyorsítja és javítja a tápanyagfelvételi folyamatot. A műtrágya az egész vegetációs időszakban használható, nem csak a gyökeres palánták esetében.AdagolásA termék bármilyen környezetben használható. Használat előtt jól rázza fel. Gyermekek és háziállatok elől elzárva tartandó.Nem ajánlott a terméket használat előtt sokáig készíteni, mivel 24 óránál hosszabb ideig hagyva erjedni kezd.
 
Szerves gyökérstimulátorA BIOBIZZ Root Juice a prémium minőségű huminsavak és fulvosavak harmonikus egyensúlya tengeri moszattal. Kifejezetten úgy lett összeállítva, hogy organikusan elősegítse az erőteljes gyökérfejlődést és serkentse a gyökérrendszer biológiai életét.
Ideális hidrokultúrás vagy talajban termesztett növényekhez és kókuszdió szubsztrátumhoz, erősíti a növényeket azáltal, hogy növeli a betegségekkel szembeni ellenálló képességüket.
A termék leírása: A termék a következő összetevőkből áll: 1:A Root Juice egy 100%-ban növényi gyökérserkentő, amely létrehozza:
Robbanásszerű gyökérnövekedést a már meggyökeresedett növényekben a gyökérrendszer körüli természetes talajélet serkentésével.Jobb terméshozamot, mivel a növény képes felgyorsítani a tápanyagfelvételt.Nagyobb ellenállást a magas EC értékekkel szemben.Erős növényt hoz létre, amely ellenáll a betegségeknek és rovarok támadásának.Műszaki adatokFolyékony formátumGyártó BioBizz

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Biobizz gyökérlé műtrágya, 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: