Betöltés...

Fertilizer Overdrive 1L Advanced Nutrients

Ár: 14.942 Ft

A késői virágzáshoz - a fejlett tápanyagok túladagolása
Az Overdrive a késői virágzási ciklusra készült. Ez az utolsó szakasz a rendelkezésre álló legmagasabb virágzási fejlesztési vonalban. Citromsavat, aszkorbinsavat és számos élelmiszer-minőségű hormont adnak hozzá, hogy megakadályozzák a túlsúlyt és a súlyt a kritikus végső termés / virágzás heteiben, amikor a növények a legnagyobb nyereséget mutatják. Megfelelően arányos mennyiségű aszkorbinsavat, fulvosavat és folsavat tartalmaz - a kálium és a foszfor felszívódásának összes kofaktorát. 3. lépés a nagy hozamokhoz ~ használat a 6., 7. héten egy 8 hetes fajtához.

Soha nem késő nagyobb termést elérni
Nézzünk szembe vele - a hidroponika általános kertészete sok pénzbe, időbe és erőfeszítésbe kerülhet. Heteket töltesz a kerted gondozásával, sok dollárt költesz rá, állandóan abban reménykedve, hogy egy nap megálmodod a nagy termést.

De sok termelő váratlan kitérőkkel szembesül, amelyek késleltetik vagy csökkentik a betakarítás minőségét és méretét.

Lehet, hogy valami rosszul ment a termesztési ciklus korábbi szakaszában. Vagy a törzs. A speciális növényeket genetikailag programozták, hogy kis virágokat hozzanak létre. Bármi legyen is, Ön és más képzett hidroponikus kertészek keresik a módját, hogy növeljék a termés méretét, és néha frusztráló lesz.

Üdvözölje a magasabb termést
Most búcsút mondhat a frusztrációnak, és üdvözölheti a nagyobb termést. A jó hír az, hogy van egy biztos módja annak, hogy legyőzze az esélyeket, és valóra váltsa nagy betakarítási álmait. A válasz: Fejlett tápanyagok túlhajtása. 100% -ban garantált, hogy kifizetődő termést ad.

Ez azért van, mert az Overdrive egyedülálló erőteljes összetevőket tartalmaz, amelyek serkentik a növényeket virágzási termelékenységük növelésére. Az Overdrive egy igazán különleges formula, amely valami olyat tesz, ami lehetetlennek tűnt.

A hidroponikus növények életciklusát nagyjából a genetika és a környezeti feltételek határozzák meg. Miután megadták őket a virágzási fázisban, úgy vannak programozva, hogy még több hétig éljenek, virágokat készítve - aztán elkerülhetetlenül elkezdenek esni

Még akkor is, ha az általunk előállított legjobb alaptrágyával etetjük őket, minden növény természetesen érkezik, majd leesik. Ez az, amit a természet szándékozik, és ez történik a legtöbb kertben.

Jobb virágtermelés
De most az Overdrive segítségével dacolhatsz a természettel, és növényeidet tűzokádó hőstermelőkké változtathatod, még akkor is, ha teljes virágzásban vannak!

A helyszíni tesztek azt mutatják, hogy az Overdrive élénkíti a virágzást, és a gyanták, szagok, terpenoidok, méretek és más rendkívül kívánatos tulajdonságok újbóli robbanását hozza létre, amelyek csalódás helyett lenyűgöző termést eredményeznek.

Tudod mit? Nem volt könnyű létrehozni ezt a csodálatos képletet a növények termesztésére a késői szezonban. A tudósok több évet töltöttek növényi szövetminták vizsgálatával és kísérletek elvégzésével a termesztett növények típusain. Megvizsgálták a belső órákat is, amelyek a növény életciklusát futtatják.

Exkluzív és erőteljes virág formula
Olyan vitaminok, szerves anyagok, tápanyagok és egyéb összetevők kombinációját fedezték fel, amelyeket még soha nem használtak, így az Overdrive egy növénytermesztési formula, amelyet világszerte több ezer termelő használ.

Az Overdrive összes összetevője össze van párosítva, így együtt dolgoznak, hogy a növények jól érezzék magukat. Pontosan mit kell a szezon végi virág építéséhez.

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Fertilizer Overdrive 1L Advanced Nutrients" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: