Betöltés...

3 db LED szalag készlet a növények termesztéséhez AxaCube®, 144 LED, 22,5 W, 900 lumen, IP44, időzítő, szín- és fényintenzitás állítás, vezetékes távirányító, USB tápegység

Ár: 11.990 Ft

Az AxaCube® 3-szalagos LED-es növénytermesztő készletet úgy tervezték, hogy hatékony és rugalmas világítási megoldást nyújtson a beltéri kertészkedés szerelmeseinek. A 144 LED-del felszerelt rendszer 22,5 W összteljesítményt és 900 lumen fényt bocsát ki, bőséges és jól eloszlatott fényt biztosítva, ami elengedhetetlen a fotoszintézis elősegítéséhez és az egészséges növénynövekedés serkentéséhez. Minden LED-csík úgy van optimalizálva, hogy növényei a csírázástól a virágzásig minden fázisban az optimális fejlődéshez szükséges megfelelő fényspektrumot kapják.

Az IP44 védettségű készlet védett az 1 mm-nél nagyobb tárgyak behatolása és a fröccsenő víz ellen, így alkalmas magas páratartalmú környezetben való használatra, jellemzően beltéri kertekre vagy üvegházakra. A fejlett funkciókkal, például időzítővel, valamint a szín és a fényerősség beállításának lehetőségével felszerelt készlet lehetővé teszi a felhasználók számára a világítási rendszer testreszabását a növények speciális igényei szerint. Ezeknek a beállításoknak a könnyű vezérlése vezetékes távirányítóval érhető el, amely közvetlen és kényelmes fényszabályozási módot biztosít anélkül, hogy közvetlenül az áramforrásnál kellene manuális beavatkozást végezni.

Az USB-tápellátás a kényelem és a sokoldalúság további szintjét növeli, lehetővé téve a készlet különféle áramforrásokhoz való csatlakoztatását, beleértve a tápegységeket, USB-adaptereket vagy közvetlenül a számítógépek USB-portjaihoz. Ez a funkció az AxaCube® készletet ideális megoldássá teszi munkahelyekbe, hálószobákba vagy bármely más beltéri területre, ahol a növények extra fényt kapnak. Összefoglalva, az AxaCube® 3 LED Plant Grow Kit kiváló választás mindazok számára, akik hatékony, testreszabható és egyszerűen használható beltéri növényvilágítási megoldást keresnek.





Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "3 db LED szalag készlet a növények termesztéséhez AxaCube®, 144 LED, 22,5 W, 900 lumen, IP44, időzítő, szín- és fényintenzitás állítás, vezetékes távirányító, USB tápegység" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: