Betöltés...

Teljes spektrumú UV lámpa növények termesztéséhez 3 rugalmas karral, 45 W, időzítő, 5 intenzitási fokozat, 78 LED, kerek fej

Ár: 14.803 Ft

A növények hatékony növekedéséhez és egészségéhez a teljes spektrumú fény elengedhetetlen a növény növekedésének minden szakaszában. Ha a növények nem kapnak elegendő fényt, elgyengülnek, és akár el is pusztulhatnak.
A LED-ek 450 nm és 660 nm közötti hullámhosszú fényt bocsátanak ki, ez helyettesíti a természetes fényt, ideális a növények növekedésének bármely szakaszában. A sok fényt kapó növényeknek egészségesebb a szára és a levele.
A fény intenzitása 5 fokozatig állítható, és a karok egyidejűleg vagy külön-külön is megvilágíthatók a növény igényeitől függően.
A lámpa lábai 360 fokban állíthatók, és a növény bármely részét megvilágítják, elősegítve a gyors növekedést.
CSENDESEN ELHAGYHAT OTTHON - Az időzítő 4, 8 vagy 12 órára állítható, ezután a LED-ek maguktól kialszanak. A lámpa bármilyen usb forrásról táplálható Bármilyen növényfajtára alkalmas. 450-660 nm hullámhosszú fényt állítanak elő A fényerő állítható. 360 fokos forgatás. Időzítő: 4, 8 vagy 12 óra. Tápkábel hossza: 1,5 m

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Teljes spektrumú UV lámpa növények termesztéséhez 3 rugalmas karral, 45 W, időzítő, 5 intenzitási fokozat, 78 LED, kerek fej" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: