Betöltés...

Szürke Esővízgyűjtő Kaspó 240 L Prémium Szürke Színű Csatornához Beköthető Csapos Műanyag Esőgyűjtő Hordó - Form Plastic

Ár: 39.900 Ft

Esővíztároló és esővízgyűjtő kaspó
Uv stabil polietilén műanyagból gyártott esővízgyűjtő és tároló kaspó világos szürke színben. Az esővízgyűjtő tartalmazza a fekete tömlőcsatlakozó kuplungos 3/4 colos csapot. A tartály falán ki van alakítva kettő darab belsőmenetes kifolyónyílás, melyben tetszőlegesen lehet bekötni a kifolyócsapot. Amenyiben nem kívánja a csapot betekerni, akkor a termékhez adott menetes lyuktakaróval tudja lezárni. Kettő darab lyuktakarót biztosítunk. Az esőgyűjtő hordó tartalmát egy kerek kaspó zárja. A kaspó tetőbe 4 kisebb cserepes növényt tud kényelmesen elhelyezni, vagy egy nagyobbat, de akár földdel is feltudja tölteni. A kaspót feltöltheti bárhogy, csak az Ön fantáziája szabhat határt. Az esővízgyűjtőt érdemes lezárni, mert kevésbé párolog a hordóban az összegyűjtött esővíz, valamint ha nem éri fény akkor az összegyűjtőtt víz nem fog algásodni. Amennyiben ráköti az ereszleömlőt a csatornájához, akkor az esővízgyűjtés zártabb rendszert biztosít. Az összegyűjtött vízet ne igya meg, hiszen az ereszben gyűlt víz nem steril, csak öntözési célra alkalmas. Az esővízgyűjtés környezetbarát módja a kerti növények öntözésére. A hordótest dombormintás, UV stabil műanyag, mely erős és vastag.   





Esővízgyűjtő adatok


 


Mérete: 240 liter
Magasság: 112 cm
Legnagyobb átmérő: 60 cm
Legkisebb átmérő: 45 cm
Színe: Világos szürke
Csap: 3/4 col ( fekete )
Gyártó: Form Plastic - Lengyelország 



Kiegészítő termékek (klikk)

Az esőgyvízűjtőhöz csatornakekötő szett is rendelhető! A bekötőszett tartalma: 


Fekete műanyag spirálcső
Csatornába telepíthető vízgyűjtő egység, 80-110 mm csatornához
Lyukfuró fej



A furófej bármilyen teljesítményű furóhoz befogható. Segítséget biztosít, hogy a megfelelő átmérőjű lyukat tudjon furni az esőgyűjtő hordó falán. Az esőgyűjtő tartályon gyárilag kivan jelölve a bekötéshez szükséges optimális magaságban a lyukasztási pont.
 


Figyelem
A csatornához való bekötését egyénileg csak saját felelőséggel van lehetősége kialakítani. Megrongált és kivágott terméket nem áll módunkban visszavenni! A növény nem tartozék! Kép illusztráció, az ár egy termékre vonatkozik.. 


Kaspó és Esővízgyűjtő Videók-Képek Természetes Háttérrel


Kaspóról és Esővízgyűjtőről Nyers

Videók/Képek

 


Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) " Szürke Esővízgyűjtő Kaspó 240 L Prémium Szürke Színű Csatornához Beköthető Csapos Műanyag Esőgyűjtő Hordó - Form Plastic" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-