Betöltés...

Gimbal kihúzható képstabilizátor két független lámpával

Ár: 18.990 Ft

Gimbal kihúzható képstabilizátor két független lámpával és összecsukható lábakkal
A Gimbal képstabilizátor egy sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi a sima és professzionális felvételek készítését bárhol és bármikor. Kialakítása lehetővé teszi a teleszkópos kihúzást és összecsukást, így egyszerre kompakt és nagy teljesítményű. Az eszköz kiválóan alkalmas vlogokhoz, események megörökítéséhez, tájképek készítéséhez, valamint mozgó objektumok zökkenőmentes követéséhez. A két független LED lámpa és a beépített állvány tovább növeli a sokoldalúságát, így bármilyen felvételi környezetben optimális megvilágítást és stabilitást biztosít.
Felhasználási területek:
Vlogok és történetek rögzítése útközben: A stabilizátor sima forgatásával rögzítheti önmagát vagy a környezetét mozgás közben, tökéletes választás vlogokhoz.Események és bulik megörökítése: A kamerát egyetlen mozdulattal elfordíthatja, lehetővé téve a professzionális megjelenésű felvételek készítését különböző perspektívákból.Panoráma tájképek készítése: Ideális a vízszintes stabilitás megőrzéséhez, amikor széles látószögű felvételeket készít.Mozgó objektumok követése: Kövesse simán a mozgó célpontokat, legyen szó autókról, kerékpárosokról vagy futókról, anélkül, hogy a kamera remegne.Kiemelkedő tulajdonságok:
Kompakt és hordozható: Könnyen összecsukható, ami utazáshoz ideálissá teszi. Kihúzott állapotban akár 758 mm-es hosszúságot is elérhet, amely lehetővé teszi a szélesebb képkockák készítését.Két független LED lámpa: Állítható világítási szög és háromféle fényhőmérséklet (meleg, hideg, semleges) biztosítja, hogy bármilyen környezetben optimálisan megvilágítsa a felvételeket.Beépített állvány: Három összecsukható lábbal gyorsan stabil állvánnyá alakítható, ami ideális statikus felvételekhez vagy timelapse készítéséhez.Bluetooth távirányító: A vezeték nélküli távirányítóval könnyedén vezérelheti a felvételi funkciókat távolról, ami növeli a felhasználói élményt.
Specifikációk:

Méretek: 195x70x40 mm - 758 mm (kihúzva)
Súly: 279 g
Bluetooth verzió: 5.2
Távirányító elem: CR1632
Gimbal akkumulátor: 400 mAh
Működési idő: ~2 óra
Töltőfeszültség: DC 5V
LED akkumulátor: 70 mAh (1 LED-hez)
LED töltési feszültség: DC 5V
LED működési idő: ~1 óra
Üzemmódok: meleg / hideg / semleges
Anyaga: ABS + alumínium
Okostelefon kompatibilitás: 60 - 117 mm szélességű eszközökhöz

Ez a gimbal tökéletes választás azoknak, akik dinamikus, rázkódásmentes videókat szeretnének készíteni, miközben a beépített világítás és állvány további rugalmasságot és stabilitást nyújt a különböző felvételi helyzetekben.






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Gimbal kihúzható képstabilizátor két független lámpával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: